Karta pracy z Zasad żywienia. Wartość odżywcza i kaloryczność pożywienia. Wartość energetyczna pożywienia. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Archives
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Utrwalanie żywności
Karta pracy z Zasad żywienia. Utrwalanie żywności. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zasady układania jadłospisów
Karta pracy z Zasad żywienia. Zasady układania jadłospisów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości tłuszczów
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości tłuszczów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości składników mineralnych
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości składników mineralnych. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów spożywczych
Karta pracy z Zasad żywienia. Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów spożywczych. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Woda i jej znaczenie w żywieniu człowieka
Karta pracy z Zasad żywienia. Woda i jej znaczenie w żywieniu człowieka. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości węglowodanów
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości węglowodanów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zasady znakowania żywności
Karta pracy z Zasad żywienia Zasady znakowania żywności. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Żywność wzbogacana, funkcjonalna, wygodn, suplementy diety oraz środki specjalnego przeznaczenia
Karta pracy z Zasad żywienia. Żywność wzbogacana, funkcjonalna, wygodn, suplementy diety oraz środki specjalnego przeznaczenia. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zwyczaje i nawyki żywieniowe w Polsce i na świecie
Karta pracy z Zasad żywienia. Zwyczaje i nawyki żywieniowe w Polsce i na świecie. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Karta pracy z Zasad żywienia. Bezpieczeństwo zdrowotne żywności. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Przemiany składników odżywczych w organizmie człowieka
Karta pracy z Zasad żywienia. Przemiany składników odżywczych w organizmie człowieka. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Gospodarka energetyczna organizmu
Karta pracy z Zasad żywienia. Gospodarka energetyczna organizmu. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Diety alterantywne i ich wpływ na zdrowie. Wegetarianizm
Karta pracy z Zasad żywienia. Diety alterantywne i ich wpływ na zdrowie. Wegetarianizm. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości białek
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości białek. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Podstawy dietetyki
Karta pracy z Zasad żywienia. Podstawy dietetyki. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Normy żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowanie
Karta pracy z Zasad żywienia. Normy żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowanie. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości składników mineralnych
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości składników mineralnych. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Składniki nieodżywcze
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Składniki nieodżywcze. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Przechowywanie żywności i jego wpływ na wartość odżywczą
Karta pracy z Zasad żywienia. Przechowywanie żywności i jego wpływ na wartość odżywczą. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Wartość odżywcza i kaloryczność pożywienia. Wartość energetyczna pożywienia
Karta pracy z Zasad żywienia. Wartość odżywcza i kaloryczność pożywienia. Wartość energetyczna pożywienia. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Utrwalanie żywności
Karta pracy z Zasad żywienia. Utrwalanie żywności. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zasady układania jadłospisów
Karta pracy z Zasad żywienia. Zasady układania jadłospisów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości tłuszczów
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości tłuszczów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości węglowodanów
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości węglowodanów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zwyczaje i nawyki żywieniowe w Polsce i na świecie
Karta pracy z Zasad żywienia. Zwyczaje i nawyki żywieniowe w Polsce i na świecie. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zasady znakowania żywności
Karta pracy z Zasad żywienia. Zasady znakowania żywności. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.