Edytowalna karta pracy dotycząca przedmiarowania robót murowych w oparciu o tabele KNR.
Archives
Technik budownictwa. BD.30. Karta pracy. Zasady składowania materiałów i wyrobów budowlanych na placu budowy
Edytowalna karta pracy dotycząca zasad składowania materiałów na placu budowy.
Technik budownictwa. BD.30. Karta pracy. Zasady przedmiarowania
Edytowalna karta pracy dotycząca zasad przedmiarowania.
Technik budownictwa. BD.30. Karta pracy. Zamówienia publiczne
Edytowalna karta pracy dotycząca zamówień publicznych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie potraw z warzyw zabarwianych antocyjanami
Edytowalna karta pracy dotycząca sporządzania potraw z warzyw zawierających antocyjany.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Budowa i zasada działania kuchenki mikrofalowej
Edytowalna karta pracy dotycząca budowy i działania kuchenki mikrofalowej.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Analiza instrukcji obsługi maszyn i urządzeń
Edytowalna karta pracy dotycząca instrukcji maszyn i urządzeń w pracowni gastronomicznej.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych
Edytowalna karta pracy dotycząca sporządzaia ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Co to jest bezpieczeństwo i higiena pracy?
Edytowalna karta pracy dotycząca bhp.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Instytucje nadzorujące przestrzeganie prawa pracy
Edytowalna karta pracy dotycząca instytucji nadzorujących prawo pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie potraw wegetariańskich
Edytowalna karta pracy dotycząca sporządzania potraw wegetariańskich.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka środków ochrony indywidualnej pracowników gastronomii
Edytowalna karta pracy dotycząca środków ochorny indywidualnych w gastronomii.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka napojów zimnych bezalkoholowych
Edytowalna karta pracy dotycząca napojów zimnych bezalkoholowych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka mieszanek i koncentratów przypraw
Edytowalna karta pracy dotycząca przypraw.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka wyrobów wędliniarskich
Edytowalna karta proca dotycząca wyrobów wędliniarskich.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Obróbka wstępna drobiu i dzikiego ptactwa. Podział tuszek drobiowych na elementy
Edytowaln akarta pracy dotycząca podziału tuszek drobiowych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Powtórzenie wiadomości. Systemy jakości w zakładzie gastronomicznym
Edytowalna karta pracy dotycząca systemów jakości w gastronomii.