Archives
Karta pracy do lekcji 28. Powstanie państwa polskiego
Karta pracy do lekcji 9. Ateny i Sparta
Karta pracy do lekcji 5. Egipt faraonów
Karta pracy do lekcji 4. Starożytna cywilizacja Mezopotamii i pierwsze imperia
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie potraw z warzyw zabarwianych antocyjanami
Karta pracy dotycząca sporządzania potraw z warzyw zabarwionych antocyjanami
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Budowa i zasada działania kuchenki mikrofalowej
Karta pracy dotycząca budowy i działania kuchenki mikrofalowej
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Analiza instrukcji obsługi maszyn i urządzeń
Karta pracy dotycząca instruckcji obsługi urządzeń
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych
Karta pracy dotycząca sporządzania ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Co to jest bezpieczeństwo i higiena pracy?
Karta dotycząca bhp.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Instytucje nadzorujące przestrzeganie prawa pacy
Karta pracy dotycząca instytucji nadzorujących przestrzeganie prawa pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie potraw wegetariańskich
Karta pracy dotycząca sporządzania potraw wegetariańskich
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka środków ochrony indywidualnej pracowników gastronomii
Karta pracy dotycząca indywidualnych środków ochrony
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka napojów zimnych bezalkoholowych
Karta pracy dotycząca charakterystyki zimnych napojów bezalkoholowych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Obróbka wstępna drobiu i dzikiego ptactwa. Podział tuszek drobiowych na elementy
Karta pracy dotycząca obróbki wstępnej drobiu i ptactwa dzikiego.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Powtórzenie wiadomości. Systemy jakości w zakładzie gastronomicznym
Karta pracy dotycząca systemów jakosci w zakładzie gastronomicznym.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy.Charakterystyka mieszanek i koncentratów przypraw
Karta pracy dotycząca mieszanek i koncentratów przypraw.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Przeciwdziałanie wypadkom w pracy
Karta pracy dotycząca przewdziałaniu wypadkom w pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka wyrobów wędliniarskich.
Karta pracy dotycząca wyrobów wędliniarskich.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Dobór urządzeń do rodzaju i specyfiki zakładu gastronomicznego
Karta pracy dotycząca właściwego doboru urządzeń do specyfiki zakładu gastronomicznego.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Charakterystyka mieszanek i koncentratów przypraw.
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej mieszanek i koncentratów przypraw.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07 / HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Przeciwdziałanie wypadkom w pracy
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej przeciwdziałania wypadkom w pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Charakterystyka wyrobów wędliniarskich.
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej wyrobów wędliniarskich.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Obróbka wstępna drobiu i dzikiego ptactwa. Podział tuszek drobiowych na elementy.
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej obróbki wstępnej drobiu i dzikiego ptactwa.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Alternatywne sposoby żywienia
Edytowalna karta pracy dotycząca alternatywnych sposobów żywienia.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Dobór miejsca świadczenia usług gastronomicznych
Edytowalna karta pracy dotycząca miejsc świadczenia usług gastronomicznych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Magazynowanie żywności
Edytowalna karta pracy dotycząca magazynowania żywności.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Kalkulacja cen w zakładzie gastronomicznym typu otwartego
Edytowalna karta pracy dotycząca kalkulacji cen w zakładzie gastronomicznym otwartym.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Białka, tłuszcze, węglowodany – ćwiczenie podsumowujące
Edytowalna karta pracy dotycząca podstawowych składników odżywczych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Modyfikacje menu w zależności od zaleceń dietetycznych
Edytowalna karta pracy dotycząca modyfikacji menu w zależności od diety.