Edytowalna karta pracy dotycząca modyfikacji menu w zależności od diety.
Archives
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Polityka cenowa
Edytowalna karta pracy dotycząca polityki cenowej.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Organizacja przyjęć okolicznościowych
Edytowalna karta pracy dotycząca organizacji przyjęć okolicznościowych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Tworzenie nowych receptur
Edytowalna karta pracy dotycząca tworzenia nowych receptur.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Struktura norm żywienia i zasady ich opracowywania
Edytowalna karta pracy dotycząca norm żywienia.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Warunki transportu, serwowania i ekspozycji potraw i napojów
Edytowalna karta pracy dotycząca transportu, serwowania oraz ekspozycji potraw i napojów.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Promocja usług gastronomicznych
Edytowalna karta pracy dotycząca promocji usług gastronomuicznych
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Podstawowa przemiana materii
Edytowalna karta pracy dotycząca podstawowej przemiany materii
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Planowanie zakupów – zapotrzebowanie na surowce
Edytowalna karta pracy dotycząca planowania zakupów.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Procesy trawienne w organizmie.
Edytowalna karta pracy dotycząca procesów trawiennych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Żywność funkcjonalna i jej rola w żywieniu człowieka.
Edytowalna karta pracy dotycząca żywności funkcjonalnej.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Źródła wody. Naturalne wody mineralne i ich znaczenie w żywieniu
Edytowalna karta pracy dotycząca źródeł wody i wód mineralnych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Zasady układania jadłospisów
Edytowalna karta pracy dotycząca układania jadłospisów.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Technika i formy przyjmowania zamówień na przyjęcia okolicznościowe
Edytowalna karta pracy dotycząca przyjmowania zamówień na przyjęcia okolicznościowe.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Magazynowanie żywności
Karta pracy dotycząca magazynowania żywności.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Kalkulacja cen w zakładzie gastronomicznym typu otwartego
Karta pracy dotycząca kalkulacji cen w zakładzie gastronomicznym otwartym.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Białka, tłuszcze i węglowodany – ćwiczenie podsumowujące
Karta pracy dotycząca podstawowych składników odżywczych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Alternatywne sposoby żywienia
Karta pracy dotycząca alternatywnych sposobów żywienia.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Struktura norm żywienia i zasady ich opracowywania
Karta pracy dotycząca norm żywienia.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Nakrycie pod określone menu
Karta pracy dotycząca doboru nakryć.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Modyfikacja menu w zależności od zaleceń dietetycznych
Karta pracy dotycząca modyfikacji menu w zależności od diety.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Dobór miejsca świadczenia usług gastronomicznych.
Karta pracy dotycząca miejsc świadczenia usług gastronomicznych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Organizacja przyjęć okolicznościowych
Karta pracy dotycząca organizacji przyjęć okolicznościowych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Tworzenie nowych receptur
Karta pracy dotycząca tworzenia nowych receptur.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Podstawowa przemiana materii.
Karta pracy dotycząca podstawowej przemiany materii
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Polityka cenowa.
Karta pracy dotycząca polityki cenowej.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Planowanie zakupów – zapotrzebowanie na surowce.
Karta pracy dotycząca planowania zakupów.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Procesy trawienne
Karta pracy dotycząca procesów trawiennych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Warunki transportu, serwowania i ekspozycji potraw i napojów
Karta pracy dotycząca transportu, serwowania oraz ekspozycji potraw i napojów.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. TG.16. Karta pracy. Promocja usług gastronomicznych
Edytowalna karta pracy dotycząca promocji usług gastronomicznych