• Pomoc i wsparcie
  • Sklep
  • Zmiany w edukacji
  • Blog
  • Kontakt
eduranga.pl
  • Biblioteka
    • Klub Nauczyciela
    • E-booki
    • E-zeszyty ćwiczeń
    • Pakiety lekcyjne
    • Multibooki
    • Multimedia
    • Projekty specjalne
  • Narzędzia
    • Generatory sprawdzianów
    • Karty pracy
    • Dyplomy
    • Diagnozy
  • E-booki
  • Premium
    • E-zadania egzaminacyjne
    • Zdasz.to
  • Moje kursy
  • Zaloguj się Dołącz do nas
Zaloguj się Dołącz do nas
  • Wychowanie
    przedszkolne
    • Trzylatki
    • Czterolatki
    • Pięciolatki
    • Sześciolatki
  • Szkoła podstawowa
    klasy 1-3
    • Szkoła na TAK
    • Szkolni Przyjaciele
    • Nowi Tropiciele
    • Kalejdoskop ucznia
  • Szkoła podstawowa
    klasy 4-8
    • Język polski
    • Matematyka
    • Historia
    • Wiedza o społeczeństwie
    • Przyroda
    • Biologia
    • Chemia
    • Fizyka
    • Geografia
    • Informatyka
    • Muzyka
    • Plastyka
    • Technika
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
  • Szkoły
    ponadpodstawowe
    • Język polski
    • Historia
    • Historia i teraźniejszość
    • Fizyka
    • Chemia
    • Biznes i zarządzanie
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
    • Informatyka
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Języki
    obce
    • Szkoła podstawowa
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Szkoły ponadpodstawowe
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Kształcenie zawodowe
      • Język angielski zawodowy
      • Język niemiecki zawodowy
  • Kształcenie
    zawodowe
    • Branża budowlana
    • Branża ekonomiczna
    • Branża elektroenergetyczna
    • Branża elektroniczno-mechatroniczna
    • Branża fryzjersko-kosmetyczna
    • Branża gastronomiczna
    • Branża informatyczna
    • Branża medyczno–społeczna
    • Branża motoryzacyjna i mechaniczna
    • Branża spedycyjno-logistyczna
    • Branża rolnicza
    • Branża turystyczno-hotelarska
    • Wszystkie zawody

Archives

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Instytucje nadzorujące przestrzeganie prawa pracy

Edytowalna karta pracy dotycząca instytucji nadzorujących prawo pracy.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie potraw wegetariańskich

Edytowalna karta pracy dotycząca sporządzania potraw wegetariańskich.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka środków ochrony indywidualnej pracowników gastronomii

Edytowalna karta pracy dotycząca środków ochorny indywidualnych w gastronomii.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka napojów zimnych bezalkoholowych

Edytowalna karta pracy dotycząca napojów zimnych bezalkoholowych.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka mieszanek i koncentratów przypraw

Edytowalna karta pracy dotycząca przypraw.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka wyrobów wędliniarskich

Edytowalna karta proca dotycząca wyrobów wędliniarskich.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Obróbka wstępna drobiu i dzikiego ptactwa. Podział tuszek drobiowych na elementy

Edytowaln akarta pracy dotycząca podziału tuszek drobiowych.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Powtórzenie wiadomości. Systemy jakości w zakładzie gastronomicznym

Edytowalna karta pracy dotycząca systemów jakości w gastronomii.

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 40. Zjednoczenie ziem polskich i budowa Królestwa Polskiego

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 37. Kryzys społeczno-ekonomiczny i wielkie konflikty polityczne w Europie

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 18. Religie tradycyjne i rozwój chrześcijaństwa

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 17. Kultura Imperium Rzymskiego

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 14. Początki dziejów Rzymu i narodziny imperium

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 11. i 12. Społeczność polis. Religia, teatr i sport w życiu Greków. Nauka, sztuka i architektura w Grecji archaicznej i klasycznej

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 41. Unia Polski z Litwą. Panowanie Władysława Jagiełły

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 25. Europa pokarolińska i początki społeczeństwa feudalnego

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 24. Monarchia Karola Wielkiego

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 23. Arabowie i świat islamu

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 1. Historia – periodyzacja, źródła

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 31. Wieś i miasto w Europie Zachodniej

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 28. Powstanie państwa polskiego

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 43. Gospodarka i społeczeństwo Polski późnośredniowiecznej

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 36. Społeczeństwo, gospodarka i kultura Polski dzielnicowej

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 9. Ateny i Sparta

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 5. Egipt faraonów

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 4. Starożytna cywilizacja Mezopotamii i pierwsze imperia

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie potraw z warzyw zabarwianych antocyjanami

Karta pracy dotycząca sporządzania potraw z warzyw zabarwionych antocyjanami

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Budowa i zasada działania kuchenki mikrofalowej

Karta pracy dotycząca budowy i działania kuchenki mikrofalowej

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Analiza instrukcji obsługi maszyn i urządzeń

Karta pracy dotycząca instruckcji obsługi urządzeń

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych

Karta pracy dotycząca sporządzania ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych

Leave a comment

Posts navigation

← Older posts
Newer posts →

Archives

Meta

  • Zaloguj się
×

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto
Logo wsip

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Infolinia: 801 220 555, e-mail: wsip@wsip.com.pl

  • Numery dopuszczenia
  • Polityka cookies
  • Dane osobowe
  • Regulamin

Copyright © Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Spółka Akcyjna

×
Logowanie
Przypomnij hasło

lub
× Podaj swój e-mail, aby przypomnieć hasło

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555