Edytowalna karta pracy dotycząca instytucji nadzorujących prawo pracy.
Archives
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie potraw wegetariańskich
Edytowalna karta pracy dotycząca sporządzania potraw wegetariańskich.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka środków ochrony indywidualnej pracowników gastronomii
Edytowalna karta pracy dotycząca środków ochorny indywidualnych w gastronomii.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka napojów zimnych bezalkoholowych
Edytowalna karta pracy dotycząca napojów zimnych bezalkoholowych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka mieszanek i koncentratów przypraw
Edytowalna karta pracy dotycząca przypraw.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka wyrobów wędliniarskich
Edytowalna karta proca dotycząca wyrobów wędliniarskich.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Obróbka wstępna drobiu i dzikiego ptactwa. Podział tuszek drobiowych na elementy
Edytowaln akarta pracy dotycząca podziału tuszek drobiowych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Powtórzenie wiadomości. Systemy jakości w zakładzie gastronomicznym
Edytowalna karta pracy dotycząca systemów jakości w gastronomii.
Karta pracy do lekcji 40. Zjednoczenie ziem polskich i budowa Królestwa Polskiego
Karta pracy do lekcji 37. Kryzys społeczno-ekonomiczny i wielkie konflikty polityczne w Europie
Karta pracy do lekcji 18. Religie tradycyjne i rozwój chrześcijaństwa
Karta pracy do lekcji 17. Kultura Imperium Rzymskiego
Karta pracy do lekcji 14. Początki dziejów Rzymu i narodziny imperium
Karta pracy do lekcji 11. i 12. Społeczność polis. Religia, teatr i sport w życiu Greków. Nauka, sztuka i architektura w Grecji archaicznej i klasycznej
Karta pracy do lekcji 41. Unia Polski z Litwą. Panowanie Władysława Jagiełły
Karta pracy do lekcji 25. Europa pokarolińska i początki społeczeństwa feudalnego
Karta pracy do lekcji 24. Monarchia Karola Wielkiego
Karta pracy do lekcji 23. Arabowie i świat islamu
Karta pracy do lekcji 1. Historia – periodyzacja, źródła
Karta pracy do lekcji 31. Wieś i miasto w Europie Zachodniej
Karta pracy do lekcji 28. Powstanie państwa polskiego
Karta pracy do lekcji 43. Gospodarka i społeczeństwo Polski późnośredniowiecznej
Karta pracy do lekcji 36. Społeczeństwo, gospodarka i kultura Polski dzielnicowej
Karta pracy do lekcji 9. Ateny i Sparta
Karta pracy do lekcji 5. Egipt faraonów
Karta pracy do lekcji 4. Starożytna cywilizacja Mezopotamii i pierwsze imperia
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie potraw z warzyw zabarwianych antocyjanami
Karta pracy dotycząca sporządzania potraw z warzyw zabarwionych antocyjanami
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Budowa i zasada działania kuchenki mikrofalowej
Karta pracy dotycząca budowy i działania kuchenki mikrofalowej
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Analiza instrukcji obsługi maszyn i urządzeń
Karta pracy dotycząca instruckcji obsługi urządzeń
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych
Karta pracy dotycząca sporządzania ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych