Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z podziałem tuszy wołowej i cielęcej.
Archives
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy.Konstruowanie procedur dotyczących postępowania z odpadami w pracowni gastronomicznej / gastronomii
Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z procedurami postępowania z odpadami w pracowni gastronomicznej / gastronomii.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Prognozowanie wyniku finansowego dla baru szybkiej obsługi typu kebab
Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z prognozowaniem wyniku finansowego w gastronomii.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy.Ocena organoleptyczna napojów fermentowanych. Sporządzanie potraw i napojów z wykorzystaniem napojów fermentowanych
Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z oceną napojów fermentowanych i ich wykorzystaniem w sporządzaniu potraw i napojów.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie potraw z kasz
Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z potrawami z kasz.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Stawki opodatkowania w działalności gospodarczej – charakterystyka, przykłady
Karta pracy poruszająca zagadnienia związane ze stwakami opodatakowania działalności gospodarczej.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Rozróżnianie typów serów dojrzewających na podstawie cech organoleptycznych
Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z rozróżnianiem typów serów dojrzewających.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Szkolenia bhp w zakładach gastronomicznych – szkolenie wstępne
Karta pracy poruszająca zagadnienia związane ze szkoleniami bhp w gastronomii.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Wymagania techniczne i środowiskowe w magazynach odpadów w zakładach gastronomicznych
Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z magazynami odpadów w zakładach gastronomicznych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Znaczenie tajemnicy zawodowej w zakładach gastronomicznych
Karta pracy poruszająca zagadnienia związane ze znaczeniem tajemnicy zawodowej.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Charakterystyka wyposażenia zakładów typu fast food
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Charakterystyka warzyw niesklasyfikowanych
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Charakterystyka receptur gastronomicznych
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Konstruuowanie procedur dotyczących postępowania z odpadami w pracowni gastronomicznej / gastronomii
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Konstruowanie procedur dotyczących postępowania z odpadami w pracowni gastronomicznej / gastronomii
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Charakterystyka czynników niebezpiecznych, szkodliwych i uciążliwych występujących w zakładach gastronomicznych
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Prognozowanie wynkiku finansowego dla baru szybkiej obsługi typu kebab
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Podział półtuszy wołowej i cielęcej na elementy zasadnicze oraz kulinarne
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Stawki opodatkowania w działalności gospodarczej – charakterystyka, przykłady
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Sporządzanie potraw z kasz
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Szkolenia bhp w zakładach gastronomicznych – szkolenie wstępne
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Rozpoznawanie typów serów dojrzewających na podstawie cech organoleptycznych
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Znaczenie tajemnicy zawodowej w zakładach gastronomicznych
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Charakterystyka warzyw niesklasyfikowanych
Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. TG.07. Karta pracy. Charakterystyka warzyw nieklasyfikowalnych
Edytowalna karta pracy do scenariusza lekcji Charakterystyka warzyw nieklasyfikowalnych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. TG.07. Karta pracy. Charakterystyka wyposażenia zakładów typu fast food
Edytowalna karta pracy do scenariusza lekcji Charakterystyka wyposażenia zakładów typu fast food.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. TG.07. Karta pracy. Ćwiczenie umiejętności krojenia warzyw
Edytowalna karta pracy do scenariusza lekcji Ćwiczenie umiejętności krojenia warzyw.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. TG.07. Karta pracy. Charakterystyka receptur gastronomicznych
Edytowalna karta pracy do scenariusza lekcji Charakterystyka receptur gastronomicznych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. TG.07. Karta pracy. Jak rozmawiać z trudnym rozmówcą?
Edytowalna karta pracy do scenariusza lekcji Jak rozmawiać z trudnym rozmówcą?
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. TG.07. Karta pracy. Charakterystka czynników niebezpiecznych, szkodliwych i uciążliwych występujących w zakładach gastronomicznych
Edytowalna karta pracy do scenariusza lekcji Charakterystka czynników niebezpiecznych, szkodliwych i uciążliwych występujących w zakładach gastronomicznych.