• Pomoc i wsparcie
  • Sklep
  • Blog
  • Kontakt
eduranga.pl
  • Biblioteka
    • Klub Nauczyciela
    • E-booki
    • E-zeszyty ćwiczeń
    • Pakiety lekcyjne
    • Multibooki
    • Multimedia
    • Projekty specjalne
  • Narzędzia
    • Generatory sprawdzianów
    • Karty pracy
    • Dyplomy
    • Diagnozy
  • E-booki
  • Premium
    • E-zadania egzaminacyjne
    • Zdasz.to
  • Moje kursy
  • Zaloguj się Dołącz do nas
Zaloguj się Dołącz do nas
  • Wychowanie
    przedszkolne
    • Trzylatki
    • Czterolatki
    • Pięciolatki
    • Sześciolatki
  • Szkoła podstawowa
    klasy 1-3
    • Szkoła na TAK
    • Szkolni Przyjaciele
    • Nowi Tropiciele
    • Kalejdoskop ucznia
  • Szkoła podstawowa
    klasy 4-8
    • Język polski
    • Matematyka
    • Historia
    • Wiedza o społeczeństwie
    • Przyroda
    • Biologia
    • Chemia
    • Fizyka
    • Geografia
    • Informatyka
    • Muzyka
    • Plastyka
    • Technika
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
  • Szkoły
    ponadpodstawowe
    • Język polski
    • Historia
    • Historia i teraźniejszość
    • Fizyka
    • Chemia
    • Biznes i zarządzanie
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
    • Informatyka
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Języki
    obce
    • Szkoła podstawowa
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Szkoły ponadpodstawowe
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Kształcenie zawodowe
      • Język angielski zawodowy
      • Język niemiecki zawodowy
  • Kształcenie
    zawodowe
    • Branża budowlana
    • Branża ekonomiczna
    • Branża elektroenergetyczna
    • Branża elektroniczno-mechatroniczna
    • Branża fryzjersko-kosmetyczna
    • Branża gastronomiczna
    • Branża informatyczna
    • Branża medyczno–społeczna
    • Branża motoryzacyjna i mechaniczna
    • Branża spedycyjno-logistyczna
    • Branża rolnicza
    • Branża turystyczno-hotelarska
    • Wszystkie zawody

Archives

Karta pracy do lekcji 16. Załącznik nr 1. Karta obserwacji

W pliku znajduje się karta pracy do lekcji szestanstej; zawiera kartę obserwacji rozmieszczenia roślin w środowisku.

1 Comment

Karta pracy do lekcji 17. Załącznik nr 1. Pasożytnictwo

W pliku znajduje się karta pracy do lekcji siedemnastej; zawiera trzy zadania dotyczące pasożytnictwa.

1 Comment

Karta pracy do lekcji 13. Załącznik nr 1. Układanka

W pliku znajduje się karta pracy do lekcji trzynastej; zawiera układankę do wycięcia dotyczącą miejsca człowieka w świecie organizmów.

1 Comment

Karta pracy do lekcji 23. Załącznik nr 1. Skala porostowa

W pliku znajduje się karta pracy do lekcji dwudziestej trzeciej; zawiera trzy zadania dotyczące skali porostowej.

1 Comment

Karta pracy do lekcji 24. Załącznik nr 1. Mój wkład w ochronę środowiska

W pliku znajduje się karta pracy do lekcji dwudziestej czwartej (załącznik nr 1); zawiera schemat do uzupełnienia dotyczący osobistego wkładu w ochronę środowiska.

1 Comment

Karta pracy do lekcji 18. Załącznik nr 1. Przyczyny zmian liczebności populacji ofiary i drapieżnika

W pliku znajduje się karta pracy do lekcji osiemnastej; zawiera trzy zadania dotyczące zmian liczebności drapieżnika i ofiary.

1 Comment

Karta pracy do lekcji 24. Załącznik nr 2. Odpady w środowisku

W pliku znajduje się karta pracy do lekcji dwudziestej czwartej; zawiera drzewo do opracowania sposobów rozwiązania problemu odpadów w środowisku.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka warzyw niesklasyfikowanych.

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z warzywami niesklasyfikowanymi.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka wyposażenia zakładów typu fast food

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z wyposażeniem baru fast food.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka receptur gastronomicznych

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z recepturami gastronomicznymi.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Jak rozmawiać z trudnym rozmówcą?

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z prowadzeniem rozmów z tudnymi rozmówcami.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Charakterystyka czynników niebezpiecznych, szkodliwych i uciążliwych występujących w zakładach gastronomicznych

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane ze czynnikami niebezpiecznymi, uciążliwymi i szkodliwymi występującymi w zakładach gastronomicznych.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Podział półtuszy wołowej i cielęcej na elementy zasadnicze oraz kulinarne

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z podziałem tuszy wołowej i cielęcej.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy.Konstruowanie procedur dotyczących postępowania z odpadami w pracowni gastronomicznej / gastronomii

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z procedurami postępowania z odpadami w pracowni gastronomicznej / gastronomii.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Prognozowanie wyniku finansowego dla baru szybkiej obsługi typu kebab

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z prognozowaniem wyniku finansowego w gastronomii.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy.Ocena organoleptyczna napojów fermentowanych. Sporządzanie potraw i napojów z wykorzystaniem napojów fermentowanych

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z oceną napojów fermentowanych i ich wykorzystaniem w sporządzaniu potraw i napojów.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Sporządzanie potraw z kasz

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z potrawami z kasz.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Stawki opodatkowania w działalności gospodarczej – charakterystyka, przykłady

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane ze stwakami opodatakowania działalności gospodarczej.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Rozróżnianie typów serów dojrzewających na podstawie cech organoleptycznych

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z rozróżnianiem typów serów dojrzewających.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Szkolenia bhp w zakładach gastronomicznych – szkolenie wstępne

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane ze szkoleniami bhp w gastronomii.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Znaczenie tajemnicy zawodowej w zakładach gastronomicznych

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane ze znaczeniem tajemnicy zawodowej.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Karta pracy. Wymagania techniczne i środowiskowe w magazynach odpadów w zakładach gastronomicznych

Karta pracy poruszająca zagadnienia związane z magazynami odpadów w zakładach gastronomicznych.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Charakterystyka wyposażenia zakładów typu fast food

Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Charakterystyka warzyw niesklasyfikowanych

Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Charakterystyka receptur gastronomicznych

Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Konstruuowanie procedur dotyczących postępowania z odpadami w pracowni gastronomicznej / gastronomii

Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Konstruowanie procedur dotyczących postępowania z odpadami w pracowni gastronomicznej / gastronomii

Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Charakterystyka czynników niebezpiecznych, szkodliwych i uciążliwych występujących w zakładach gastronomicznych

Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Prognozowanie wynkiku finansowego dla baru szybkiej obsługi typu kebab

Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. HGT.02. Odpowiedzi do karty pracy. Podział półtuszy wołowej i cielęcej na elementy zasadnicze oraz kulinarne

Odpowiedzi do wybranych zadań z kart pracy.

1 Comment

Posts navigation

← Older posts
Newer posts →

Archives

Meta

  • Zaloguj się
×

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto
Logo wsip

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Infolinia: 801 220 555, e-mail: wsip@wsip.com.pl

  • Numery dopuszczenia
  • Polityka cookies
  • Dane osobowe
  • Regulamin

Copyright © Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Spółka Akcyjna

×
Logowanie
Przypomnij hasło

lub
× Podaj swój e-mail, aby przypomnieć hasło

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555