Zapis nutowy piosenek zamieszczonych w Kąciku Dobrego Startu w cyklu Planeta dzieci. Czterolatek
Archives
Planeta dzieci. Trzylatek. Zapis nutowy piosenek z Kącika Dobrego Startu
Zapis nutowy piosenek zamieszczonych w Kąciku Dobrego Startu w cyklu Planeta dzieci. Trzylatek
Planeta dzieci. Pięciolatek. Zapis nutowy piosenek z Kącika Dobrego Startu
Zapis nutowy piosenek zamieszczonych w Kąciku Dobrego Startu w cyklu Planeta dzieci. Pięciolatek
Planeta dzieci. Sześciolatek. Zapis nutowy piosenek z Kącika Dobrego Startu
Zapis nutowy piosenek zamieszczonych w Kąciku Dobrego Startu w cyklu Planeta dzieci. Sześciolatek
Planeta dzieci. Trzylatek. Kodowanie
Zestaw ilustracji do zabaw z kodowaniem
Planeta dzieci. Czterolatek. Kodowanie
Zestaw ilustracji do zabaw z kodowaniem
Planeta dzieci. Sześciolatek. Kodowanie
Zestaw ilustracji do zabaw z kodowaniem
Planeta dzieci. Pięciolatek. Kodowanie
Zestaw ilustracji do zabaw z kodowaniem
Informatyka. Klasa 1. Lekcja 15. Definiowanie funkcji obliczeniowych. Wersja druga
Alternatywna wersja lekcji 15 – plik w formacie PDF zawiera teorię i nowe, prostsze ćwiczenia. Lekcję, powtarzającą podręcznikowy schemat, można wydrukować dla całej klasy lub wybranych uczniów.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Dorsz pieczony
Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Confit z gęsi
Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Budyń z dyni
Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Grillowana polędwica z tuńczyka
Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Placki ziemniaczane z sosem
Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Mule duszone
Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Kaczka sous-vide
Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Żeberka wieprzowe duszone
Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Sałatka z winogronami i serem pleśniowym
Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Sałatka z truskawkami i serem pleśniowym
Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.
Opisy utworów do słuchania kl. 6
Układy taneczne – pawana, galiarda, taniec z Lubelszczyzny, taniec z Rzeszowszczyzny, samba, cza-cza – kl. 6
Wskazówki metodyczne do działu „Roztwory”
Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.
Wskazówki metodyczne do działu „Reakcje chemiczne”
Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.
Wskazówki metodyczne do działu „Wiązania chemiczne i oddziaływania międzycząsteczkowe”
Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.
Wskazówki metodyczne do działu „Budowa atomu”
Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.
Wskazówki metodyczne do lekcji wprowadzających
Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.
Wskazówki metodyczne do działu „Struktura elektronowa atomu”
Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.
Wskazówki metodyczne do działu „Atomy, cząsteczki i stechiometria chemiczna”
Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.
Wskazówki metodyczne do działu „Wiązania chemiczne”
Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.
Wskazówki metodyczne do działu „Reakcje w roztworach”
Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.