• Pomoc i wsparcie
  • Sklep
  • Blog
  • Kontakt
eduranga.pl
  • Biblioteka
    • Klub Nauczyciela
    • E-booki
    • E-zeszyty ćwiczeń
    • Pakiety lekcyjne
    • Multibooki
    • Multimedia
    • Projekty specjalne
  • Narzędzia
    • Generatory sprawdzianów
    • Karty pracy
    • Dyplomy
    • Diagnozy
  • E-booki
  • Premium
    • E-zadania egzaminacyjne
    • Zdasz.to
  • Moje kursy
  • Zaloguj się Dołącz do nas
Zaloguj się Dołącz do nas
  • Wychowanie
    przedszkolne
    • Trzylatki
    • Czterolatki
    • Pięciolatki
    • Sześciolatki
  • Szkoła podstawowa
    klasy 1-3
    • Szkoła na TAK
    • Szkolni Przyjaciele
    • Nowi Tropiciele
    • Kalejdoskop ucznia
  • Szkoła podstawowa
    klasy 4-8
    • Język polski
    • Matematyka
    • Historia
    • Wiedza o społeczeństwie
    • Przyroda
    • Biologia
    • Chemia
    • Fizyka
    • Geografia
    • Informatyka
    • Muzyka
    • Plastyka
    • Technika
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
  • Szkoły
    ponadpodstawowe
    • Język polski
    • Historia
    • Historia i teraźniejszość
    • Fizyka
    • Chemia
    • Biznes i zarządzanie
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
    • Informatyka
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Języki
    obce
    • Szkoła podstawowa
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Szkoły ponadpodstawowe
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Kształcenie zawodowe
      • Język angielski zawodowy
      • Język niemiecki zawodowy
  • Kształcenie
    zawodowe
    • Branża budowlana
    • Branża ekonomiczna
    • Branża elektroenergetyczna
    • Branża elektroniczno-mechatroniczna
    • Branża fryzjersko-kosmetyczna
    • Branża gastronomiczna
    • Branża informatyczna
    • Branża medyczno–społeczna
    • Branża motoryzacyjna i mechaniczna
    • Branża spedycyjno-logistyczna
    • Branża rolnicza
    • Branża turystyczno-hotelarska
    • Wszystkie zawody

Archives

Planeta dzieci. Czterolatek. Zapis nutowy piosenek z Kącika Dobrego Startu

Zapis nutowy piosenek zamieszczonych w Kąciku Dobrego Startu w cyklu Planeta dzieci. Czterolatek

Leave a comment

Planeta dzieci. Trzylatek. Zapis nutowy piosenek z Kącika Dobrego Startu

Zapis nutowy piosenek zamieszczonych w Kąciku Dobrego Startu w cyklu Planeta dzieci. Trzylatek

Leave a comment

Planeta dzieci. Pięciolatek. Zapis nutowy piosenek z Kącika Dobrego Startu

Zapis nutowy piosenek zamieszczonych w Kąciku Dobrego Startu w cyklu Planeta dzieci. Pięciolatek

Leave a comment

Planeta dzieci. Sześciolatek. Zapis nutowy piosenek z Kącika Dobrego Startu

Zapis nutowy piosenek zamieszczonych w Kąciku Dobrego Startu w cyklu Planeta dzieci. Sześciolatek

Leave a comment

Planeta dzieci. Trzylatek. Kodowanie

Zestaw ilustracji do zabaw z kodowaniem

1 Comment

Planeta dzieci. Czterolatek. Kodowanie

Zestaw ilustracji do zabaw z kodowaniem

1 Comment

Planeta dzieci. Sześciolatek. Kodowanie

Zestaw ilustracji do zabaw z kodowaniem

1 Comment

Planeta dzieci. Pięciolatek. Kodowanie

Zestaw ilustracji do zabaw z kodowaniem

1 Comment

Informatyka. Klasa 1. Lekcja 15. Definiowanie funkcji obliczeniowych. Wersja druga

Alternatywna wersja lekcji 15 – plik w formacie PDF zawiera teorię i nowe, prostsze ćwiczenia. Lekcję, powtarzającą podręcznikowy schemat, można wydrukować dla całej klasy lub wybranych uczniów.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Dorsz pieczony

Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Confit z gęsi

Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Budyń z dyni

Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.

1 Comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Grillowana polędwica z tuńczyka

Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Placki ziemniaczane z sosem

Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Mule duszone

Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Kaczka sous-vide

Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Żeberka wieprzowe duszone

Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Sałatka z winogronami i serem pleśniowym

Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Sałatka z truskawkami i serem pleśniowym

Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.

Leave a comment

Opisy utworów do słuchania kl. 6

1 Comment

Układy taneczne – pawana, galiarda, taniec z Lubelszczyzny, taniec z Rzeszowszczyzny, samba, cza-cza – kl. 6

1 Comment

Wskazówki metodyczne do działu „Roztwory”

Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.

1 Comment

Wskazówki metodyczne do działu „Reakcje chemiczne”

Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.

1 Comment

Wskazówki metodyczne do działu „Wiązania chemiczne i oddziaływania międzycząsteczkowe”

Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.

1 Comment

Wskazówki metodyczne do działu „Budowa atomu”

Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.

1 Comment

Wskazówki metodyczne do lekcji wprowadzających

Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.

1 Comment

Wskazówki metodyczne do działu „Struktura elektronowa atomu”

Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.

1 Comment

Wskazówki metodyczne do działu „Atomy, cząsteczki i stechiometria chemiczna”

Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.

1 Comment

Wskazówki metodyczne do działu „Wiązania chemiczne”

Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.

1 Comment

Wskazówki metodyczne do działu „Reakcje w roztworach”

Dokument zawiera wskazówki metodyczne ułatwiające realizację treści programowych.

1 Comment

Posts navigation

← Older posts
Newer posts →

Archives

Meta

  • Zaloguj się
×

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto
Logo wsip

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Infolinia: 801 220 555, e-mail: wsip@wsip.com.pl

  • Numery dopuszczenia
  • Polityka cookies
  • Dane osobowe
  • Regulamin

Copyright © Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Spółka Akcyjna

×
Logowanie
Przypomnij hasło

lub
× Podaj swój e-mail, aby przypomnieć hasło

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555