• Pomoc i wsparcie
  • Sklep
  • Blog
  • Kontakt
eduranga.pl
  • Biblioteka
    • Klub Nauczyciela
    • E-booki
    • E-zeszyty ćwiczeń
    • Pakiety lekcyjne
    • Multibooki
    • Multimedia
    • Projekty specjalne
  • Narzędzia
    • Generatory sprawdzianów
    • Karty pracy
    • Dyplomy
    • Diagnozy
  • E-booki
  • Premium
    • E-zadania egzaminacyjne
    • Zdasz.to
  • Moje kursy
  • Zaloguj się Dołącz do nas
Zaloguj się Dołącz do nas
  • Wychowanie
    przedszkolne
    • Trzylatki
    • Czterolatki
    • Pięciolatki
    • Sześciolatki
  • Szkoła podstawowa
    klasy 1-3
    • Szkoła na TAK
    • Szkolni Przyjaciele
    • Nowi Tropiciele
    • Kalejdoskop ucznia
  • Szkoła podstawowa
    klasy 4-8
    • Język polski
    • Matematyka
    • Historia
    • Wiedza o społeczeństwie
    • Przyroda
    • Biologia
    • Chemia
    • Fizyka
    • Geografia
    • Informatyka
    • Muzyka
    • Plastyka
    • Technika
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
  • Szkoły
    ponadpodstawowe
    • Język polski
    • Historia
    • Historia i teraźniejszość
    • Fizyka
    • Chemia
    • Biznes i zarządzanie
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
    • Informatyka
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Języki
    obce
    • Szkoła podstawowa
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Szkoły ponadpodstawowe
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Kształcenie zawodowe
      • Język angielski zawodowy
      • Język niemiecki zawodowy
  • Kształcenie
    zawodowe
    • Branża budowlana
    • Branża ekonomiczna
    • Branża elektroenergetyczna
    • Branża elektroniczno-mechatroniczna
    • Branża fryzjersko-kosmetyczna
    • Branża gastronomiczna
    • Branża informatyczna
    • Branża medyczno–społeczna
    • Branża motoryzacyjna i mechaniczna
    • Branża spedycyjno-logistyczna
    • Branża rolnicza
    • Branża turystyczno-hotelarska
    • Wszystkie zawody

Archives

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. T.6. Scenariusz lekcji. Zasady funkcjonowania gospodarki rynkowej w gastronomii

Scenariusz obejmuje omówienie zasad funkcjowania gospodarki rynkowej w gastronomii.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. T.6. Scenariusz lekcji. Zagrożenia zdrowotne w miejscu pracy

Scenariusz obejmuje omówienie rodzajów zagrożeń zdrowotnych w miejscu pracy oraz czynników szkodliwych i uciążliwych dla człowieka i ich wpływ na stan zdrowia.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. T.6. Scenariusz lekcji. Zmiany zachodzące w produktach spożywczych podczas ich przechowywania

Scenariusz obejmuje omówienie zmian zachodzących w produktach spożywczych poczas ich przechowywania.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. T.6. Scenariusz lekcji. Zasady organizacji stanowiska pracy kucharza

Scenariusz obejmuje omówienie zasad organizacji stanowiska pracy kucharza.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.61. FRK.04. Scenariusz lekcji. Powierzchowne i głębokie złuszczanie naskórka

Scenariusz obejmuje omóweinie tematyki powierzchownego i głębokiego złuszczania naskórka twarzy.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.61. FRK.04. Scenariusz lekcji. Maski kosmetyczne

Scenariusz obejmuje omówienie tematu masek kosmetycznych, ich podział ze względu na działanie i zastosowanie.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.61. FRK.04. Scenariusz lekcji. Korekta łuku brwiowego oraz ciemnienie brwi rzęs wraz z regulacją

Scenariusz obejmuje omówienie korekty łuku brwiowego oraz ciemnienia brwi rzęs wraz z regulacją.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.61. FRK.04. Scenariusz lekcji. Aromaterapia i zabiegi aromaterapeutyczne w gabinecie kosmetycznym

Scenariusz obejmuje omówienie temtu aromaterapii i zabiegów aromaterapeutycznych w odniesieniu do twarzy.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.61. FRK.04. Scenariusz lekcji. Zabieg galwanizacji

Scenariusz obejmuje omówienie jednego z zabiegów pielęgnacyjnych z zastosowaniem prądu stałego – zabiegu galwanizacji.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.61. FRK.04. Scenariusz lekcji. Bhp w gabinecie kosmetycznym

Scenariusz obejmuje omówienie tematu bezpieczeństwa i higieny pracy w gabinecie kosmetycznym.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.62. FRK.04. Scenariusz lekcji. Złuszczanie naskórka ciała, dłoni i stóp

Scenariusz obejmuje zapoznanie uczniów z tematyką złuszczania naskórka ciała, dłoni i stóp.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.62. FRK.04. Scenariusz lekcji. Aromaterapia i zabiegi aromaterapeutyczne na ciało

Scenariusz obejmuje omówienie ogólnie tematyki aromaterapii oraz zabiegów aromaterapeutycznych na ciało w gabinecie kosmetycznym.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.62. FRK.04. Scenariusz lekcji. Zabiegi pielęgnacyjne i upiększające dłoni

Scenariusz obejmuje omówienie zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających dłoni.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.62. FRK.04. Scenariusz lekcji. Zabieg na ciało – ultradźwięki

Scenariusz obejmuje omówienie zabiegu fizykalnego na ciało -ultradźwięków.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.62. FRK.04. Scenariusz lekcji. Zabiegi pielęgnacyjne i upiększające stóp

Scenariusz obejmuje omówienie zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających stóp.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.62. FRK.04. Scenariusz lekcji. Zabieg parafinowy na dłonie

Scenariusz obejmuje omówienie zabiegu pielęgnacyjnego z zakresu fizykoterapii na dłonie – parafinoterapii.

Leave a comment

Technik usług kosmetycznych. A.62. FRK.04. Scenariusz lekcji. Zabieg mikrodermabrazji na rozstępy

Scenariusz obejmuje omówienie przeprowadzenie zabiegu mikrodermabrazji na rozstępy.

Leave a comment

Punkt 4. Scenariusz lekcji. Rozdział 3. Schule. Lekcja 2. Buntes Allerlei

Leave a comment

Punkt 4. Scenariusz lekcji. Rozdział 2. Familie und Freunde. Lekcja 3. Mama, Papa und andere

Leave a comment

Punkt 4. Scenariusz lekcji. Rozdział 1. Wie geht’s? Lekcja 5. Ich bin Jonas

Leave a comment

Punkt 4. Scenariusz lekcji. Rozdział 4. Ich habe immer viel zu tun. Lekcja 3. Meine Homepage

1 Comment

Scenariusz twórczych zajęć plastycznych. Zaśnieżona choinka

Celem scenariusza jest zapoznanie uczniów ze zwyczajem ubierania choinki w Polsce (podłaźniczka) i Europie oraz umożliwienie uczniom ozdobienie papierowej choinki.

Leave a comment

Scenariusz lekcji. Witold Lutosławski. Kompozytor wielowarstwowy

1 Comment

Scenariusz lekcji. Jesienna spiżarnia

Leave a comment

Scenariusz lekcji. Opowieści ukryte w obrazie

Leave a comment

Branża ekonomiczna. Przykład scenariusza I. Prawa konsumenta w Polsce

Materiał zawiera scenariusz lekcji dla zawodu technik handlowiec. Temat: Prawa konsumenta

Leave a comment

Branża ekonomiczna. Przykład scenariusza II. Metody planowania

materiał zawiera scenariusz lekcji dla zawodu technik ekonomista. Temat: Metody planowania

Leave a comment

Branża ekonomiczna. Przykład scenariusza lekcji III. Pojęcie, metody i rodzaje inwentaryzacji

Materiał zawiera scenariusz lekcji dla zawodu technik ekonomista. Temat: Pojęcie, metody i rodzaje inwentaryzacji

Leave a comment

Technik pojazdów samochodowych / Mechanik pojazdów samochodowych. M.18. Przykład scenariusza lekcji III. Pomiar składu spalin silników o zapłonie iskrowym.

Przykład scenariusza lekcji III. Pomiar składu spalin silników samochodowych

Leave a comment

Technik pojazdów samochodowych / Mechanik pojazdów samochodowych. M.18. Przykład scenariusza lekcji I. Zasady sporządzania dokumentacji przyjęcia pojazdów do diagnostyki

Materiał zawiera scenariusz lekcji dotyczącej zasad sporządzania dokumentacji przyjęcia pojazdów do diagnostyki

Leave a comment

Posts navigation

← Older posts
Newer posts →

Archives

Meta

  • Zaloguj się
×

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto
Logo wsip

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Infolinia: 801 220 555, e-mail: wsip@wsip.com.pl

  • Numery dopuszczenia
  • Polityka cookies
  • Dane osobowe
  • Regulamin

Copyright © Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Spółka Akcyjna

×
Logowanie
Przypomnij hasło

lub
× Podaj swój e-mail, aby przypomnieć hasło

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555