Archives
Wybieraj pomoce dydaktyczne, dzięki którym poprowadzisz jeszcze ciekawsze zajęcia. Wśród materiałów znajdziesz m.in. scenariusze lekcji i karty pracy.
Karta pracy do lekcji 32. Państwo polskie w dobie rozbicia dzielnicowego Nowa edycja
Karta pracy do lekcji 30. Państwo Mieszka I i Bolesława Chrobrego Nowa edycja
Karta pracy do lekcji 28. Przemiany polityczne późnego średniowiecza Nowa edycja
Karta pracy do lekcji 38. Kultura umysłowa wieków średnich Nowa edycja
Karta pracy do lekcji 35. Polska pod rządami Kazimierza Wielkiego i Andegawenów Nowa edycja
Karta pracy do lekcji 34. Zjednoczenie Polski Nowa edycja
Karta pracy do lekcji 39. Sztuka i architektura średniowiecza Nowa edycja
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy
Karta pracy z Zasad żywienia dotycząca . Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Gospodarka energetyczna organizmu
Karta pracy z Zasad żywienia. Gospodarka energetyczna organizmu. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Diety alterantywne i ich wpływ na zdrowie. Wegetarianizm
Karta pracy z Zasad żywienia. Diety alterantywne i ich wpływ na zdrowie. Wegetarianizm. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości białek
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości białek. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Karta pracy z Zasad żywienia. Bezpieczeństwo zdrowotne żywności. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Przemiany składników odżywczych w organizmie człowieka
Karta pracy z Zasad żywienia. Przemiany składników odżywczych w organizmie człowieka. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Przechowywanie żywności i jego wpływ na wartość odżywczą
Karta pracy z Zasad żywienia. Przechowywanie żywności i jego wpływ na wartość odżywczą. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Podstawy dietetyki
Karta pracy z Zasad żywienia. Podstawy dietetyki. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Normy żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowanie
Karta pracy z Zasad żywienia. Normy żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowanie. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Składniki nieodżywcze
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Składniki nieodżywcze. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Wartość odżywcza i kaloryczność pożywienia. Wartość energetyczna pożywienia
Karta pracy z Zasad żywienia. Wartość odżywcza i kaloryczność pożywienia. Wartość energetyczna pożywienia. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Utrwalanie żywności
Karta pracy z Zasad żywienia. Utrwalanie żywności. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zasady układania jadłospisów
Karta pracy z Zasad żywienia. Zasady układania jadłospisów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości tłuszczów
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości tłuszczów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości składników mineralnych
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości składników mineralnych. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów spożywczych
Karta pracy z Zasad żywienia. Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów spożywczych. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Woda i jej znaczenie w żywieniu człowieka
Karta pracy z Zasad żywienia. Woda i jej znaczenie w żywieniu człowieka. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości węglowodanów
Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości węglowodanów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Żywność wzbogacana, funkcjonalna, wygodn, suplementy diety oraz środki specjalnego przeznaczenia
Karta pracy z Zasad żywienia. Żywność wzbogacana, funkcjonalna, wygodn, suplementy diety oraz środki specjalnego przeznaczenia. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zwyczaje i nawyki żywieniowe w Polsce i na świecie
Karta pracy z Zasad żywienia. Zwyczaje i nawyki żywieniowe w Polsce i na świecie. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zasady znakowania żywności
Karta pracy z Zasad żywienia Zasady znakowania żywności. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.