• Pomoc i wsparcie
  • Sklep
  • Blog
  • Kontakt
eduranga.pl
  • Biblioteka
    • Klub Nauczyciela
    • E-booki
    • E-zeszyty ćwiczeń
    • Pakiety lekcyjne
    • Multibooki
    • Multimedia
    • Projekty specjalne
  • Narzędzia
    • Generatory sprawdzianów
    • Karty pracy
    • Dyplomy
    • Diagnozy
  • E-booki
  • Premium
    • E-zadania egzaminacyjne
    • Zdasz.to
  • Moje kursy
  • Zaloguj się Dołącz do nas
Zaloguj się Dołącz do nas
  • Wychowanie
    przedszkolne
    • Trzylatki
    • Czterolatki
    • Pięciolatki
    • Sześciolatki
  • Szkoła podstawowa
    klasy 1-3
    • Szkoła na TAK
    • Szkolni Przyjaciele
    • Nowi Tropiciele
    • Kalejdoskop ucznia
  • Szkoła podstawowa
    klasy 4-8
    • Język polski
    • Matematyka
    • Historia
    • Wiedza o społeczeństwie
    • Przyroda
    • Biologia
    • Chemia
    • Fizyka
    • Geografia
    • Informatyka
    • Muzyka
    • Plastyka
    • Technika
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
  • Szkoły
    ponadpodstawowe
    • Język polski
    • Historia
    • Historia i teraźniejszość
    • Fizyka
    • Chemia
    • Biznes i zarządzanie
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
    • Informatyka
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Języki
    obce
    • Szkoła podstawowa
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Szkoły ponadpodstawowe
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Kształcenie zawodowe
      • Język angielski zawodowy
      • Język niemiecki zawodowy
  • Kształcenie
    zawodowe
    • Branża budowlana
    • Branża ekonomiczna
    • Branża elektroenergetyczna
    • Branża elektroniczno-mechatroniczna
    • Branża fryzjersko-kosmetyczna
    • Branża gastronomiczna
    • Branża informatyczna
    • Branża medyczno–społeczna
    • Branża motoryzacyjna i mechaniczna
    • Branża spedycyjno-logistyczna
    • Branża rolnicza
    • Branża turystyczno-hotelarska
    • Wszystkie zawody

Archives

Wybieraj pomoce dydaktyczne, dzięki którym poprowadzisz jeszcze ciekawsze zajęcia. Wśród materiałów znajdziesz m.in. scenariusze lekcji i karty pracy.

Karta pracy do lekcji 27. Miasta w średniowieczu Nowa edycja

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 32. Państwo polskie w dobie rozbicia dzielnicowego Nowa edycja

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 30. Państwo Mieszka I i Bolesława Chrobrego Nowa edycja

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 28. Przemiany polityczne późnego średniowiecza Nowa edycja

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 38. Kultura umysłowa wieków średnich Nowa edycja

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 35. Polska pod rządami Kazimierza Wielkiego i Andegawenów Nowa edycja

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 34. Zjednoczenie Polski Nowa edycja

Leave a comment

Karta pracy do lekcji 39. Sztuka i architektura średniowiecza Nowa edycja

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy

Karta pracy z Zasad żywienia dotycząca . Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Gospodarka energetyczna organizmu

Karta pracy z Zasad żywienia. Gospodarka energetyczna organizmu. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Diety alterantywne i ich wpływ na zdrowie. Wegetarianizm

Karta pracy z Zasad żywienia. Diety alterantywne i ich wpływ na zdrowie. Wegetarianizm. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości białek

Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości białek. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Bezpieczeństwo zdrowotne żywności

Karta pracy z Zasad żywienia. Bezpieczeństwo zdrowotne żywności. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Przemiany składników odżywczych w organizmie człowieka

Karta pracy z Zasad żywienia. Przemiany składników odżywczych w organizmie człowieka. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Przechowywanie żywności i jego wpływ na wartość odżywczą

Karta pracy z Zasad żywienia. Przechowywanie żywności i jego wpływ na wartość odżywczą. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Podstawy dietetyki

Karta pracy z Zasad żywienia. Podstawy dietetyki. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Normy żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowanie

Karta pracy z Zasad żywienia. Normy żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowanie. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Składniki nieodżywcze

Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Składniki nieodżywcze. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Wartość odżywcza i kaloryczność pożywienia. Wartość energetyczna pożywienia

Karta pracy z Zasad żywienia. Wartość odżywcza i kaloryczność pożywienia. Wartość energetyczna pożywienia. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Utrwalanie żywności

Karta pracy z Zasad żywienia. Utrwalanie żywności. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zasady układania jadłospisów

Karta pracy z Zasad żywienia. Zasady układania jadłospisów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości tłuszczów

Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości tłuszczów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości składników mineralnych

Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości składników mineralnych. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów spożywczych

Karta pracy z Zasad żywienia. Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów spożywczych. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Woda i jej znaczenie w żywieniu człowieka

Karta pracy z Zasad żywienia. Woda i jej znaczenie w żywieniu człowieka. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin

Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości węglowodanów

Karta pracy z Zasad żywienia. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości węglowodanów. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Żywność wzbogacana, funkcjonalna, wygodn, suplementy diety oraz środki specjalnego przeznaczenia

Karta pracy z Zasad żywienia. Żywność wzbogacana, funkcjonalna, wygodn, suplementy diety oraz środki specjalnego przeznaczenia. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zwyczaje i nawyki żywieniowe w Polsce i na świecie

Karta pracy z Zasad żywienia. Zwyczaje i nawyki żywieniowe w Polsce i na świecie. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Zasady znakowania żywności

Karta pracy z Zasad żywienia Zasady znakowania żywności. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 2.

Leave a comment

Posts navigation

← Older posts
Newer posts →

Archives

Meta

  • Zaloguj się
×

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto
Logo wsip

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Infolinia: 801 220 555, e-mail: wsip@wsip.com.pl

  • Numery dopuszczenia
  • Polityka cookies
  • Dane osobowe
  • Regulamin

Copyright © Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Spółka Akcyjna

×
Logowanie
Przypomnij hasło

lub
× Podaj swój e-mail, aby przypomnieć hasło

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555