• Pomoc i wsparcie
  • Sklep
  • Zmiany w edukacji
  • Blog
  • Kontakt
eduranga.pl
  • Biblioteka
    • Klub Nauczyciela
    • E-booki
    • E-zeszyty ćwiczeń
    • Pakiety lekcyjne
    • Multibooki
    • Multimedia
    • Projekty specjalne
  • Narzędzia
    • Generatory sprawdzianów
    • Karty pracy
    • Dyplomy
    • Diagnozy
  • E-booki
  • Premium
    • E-zadania egzaminacyjne
    • Zdasz.to
  • Moje kursy
  • Zaloguj się Dołącz do nas
Zaloguj się Dołącz do nas
  • Wychowanie
    przedszkolne
    • Trzylatki
    • Czterolatki
    • Pięciolatki
    • Sześciolatki
  • Szkoła podstawowa
    klasy 1-3
    • Szkoła na TAK
    • Szkolni Przyjaciele
    • Nowi Tropiciele
    • Kalejdoskop ucznia
  • Szkoła podstawowa
    klasy 4-8
    • Język polski
    • Matematyka
    • Historia
    • Wiedza o społeczeństwie
    • Przyroda
    • Biologia
    • Chemia
    • Fizyka
    • Geografia
    • Informatyka
    • Muzyka
    • Plastyka
    • Technika
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
  • Szkoły
    ponadpodstawowe
    • Język polski
    • Historia
    • Historia i teraźniejszość
    • Fizyka
    • Chemia
    • Biznes i zarządzanie
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
    • Informatyka
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Języki
    obce
    • Szkoła podstawowa
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Szkoły ponadpodstawowe
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Kształcenie zawodowe
      • Język angielski zawodowy
      • Język niemiecki zawodowy
  • Kształcenie
    zawodowe
    • Branża budowlana
    • Branża ekonomiczna
    • Branża elektroenergetyczna
    • Branża elektroniczno-mechatroniczna
    • Branża fryzjersko-kosmetyczna
    • Branża gastronomiczna
    • Branża informatyczna
    • Branża medyczno–społeczna
    • Branża motoryzacyjna i mechaniczna
    • Branża spedycyjno-logistyczna
    • Branża rolnicza
    • Branża turystyczno-hotelarska
    • Wszystkie zawody

Archives

Wybieraj pomoce dydaktyczne, dzięki którym poprowadzisz jeszcze ciekawsze zajęcia. Wśród materiałów znajdziesz m.in. scenariusze lekcji i karty pracy.

Technik organizacji turystyki. HGT.07. HGT.08. Poradnik. Podstawy turystyki

Poradnik dla nauczycieli uczących w zawodzie technik organizacji turystyki i korzystających z podręcznika Podstawy turystyki.

1 Comment

Planeta dzieci. Czterolatek. Skrócone zapisy do dziennika

Skrócone zapisy do dziennika do cyklu Planeta dzieci. Czterolatek

Leave a comment

Technik pojazdów samochodowych / Mechanik pojazdów samochodowych. MOT.05. Poradnik

Poradnik dla nauczyciela uczącego w zakresie kwalifikacji MOT.05. Część I – obejmuje zakres materiału w sprawdzianie i rozkładzie materiału z cz. I podręcznika Obsługa, diagnozowanie i naprawa pojazdów samochodowych.

Leave a comment

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Kanapki tortowe

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Kanapki dekoracyjne

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Crepes Suzette

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Bulion warzywny

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Zupa minestrone

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Pasta z fasoli

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Krem z dyni

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Herbata po angielsku

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Chłodnik truskawkowy

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Ryba w galarecie

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Rogal świętomarciński

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Puree ziemniaczane

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Puree selerowe

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Pudding czekoladowy

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Szaszłyk z łososia z salsą verde

Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Sałatka w tajskim stylu

Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Barszcz czysty czerwony

Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Tartinki

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Surówka z selera

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Stek

Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Curry z kurczaka

Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Zielone curry z kurczakiem

Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Raita

Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Zupa szczawiowa

Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Zupa krewetkowa ostrokwaśna

Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Kurczak nadziewany po polsku

Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.

2 komentarze

Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Sałatka z orientalną nutą

Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.

2 komentarze

Posts navigation

← Older posts
Newer posts →

Archives

Meta

  • Zaloguj się
×

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto
Logo wsip

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Infolinia: 801 220 555, e-mail: wsip@wsip.com.pl

  • Numery dopuszczenia
  • Polityka cookies
  • Dane osobowe
  • Regulamin

Copyright © Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Spółka Akcyjna

×
Logowanie
Przypomnij hasło

lub
× Podaj swój e-mail, aby przypomnieć hasło

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555