Poradnik dla nauczycieli uczących w zawodzie technik organizacji turystyki i korzystających z podręcznika Podstawy turystyki.
Archives
Wybieraj pomoce dydaktyczne, dzięki którym poprowadzisz jeszcze ciekawsze zajęcia. Wśród materiałów znajdziesz m.in. scenariusze lekcji i karty pracy.
Planeta dzieci. Czterolatek. Skrócone zapisy do dziennika
Skrócone zapisy do dziennika do cyklu Planeta dzieci. Czterolatek
Technik pojazdów samochodowych / Mechanik pojazdów samochodowych. MOT.05. Poradnik
Poradnik dla nauczyciela uczącego w zakresie kwalifikacji MOT.05. Część I – obejmuje zakres materiału w sprawdzianie i rozkładzie materiału z cz. I podręcznika Obsługa, diagnozowanie i naprawa pojazdów samochodowych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Kanapki tortowe
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Kanapki dekoracyjne
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Crepes Suzette
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Bulion warzywny
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Zupa minestrone
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Pasta z fasoli
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Krem z dyni
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Herbata po angielsku
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Chłodnik truskawkowy
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Ryba w galarecie
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Rogal świętomarciński
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Puree ziemniaczane
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Puree selerowe
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Pudding czekoladowy
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Szaszłyk z łososia z salsą verde
Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Sałatka w tajskim stylu
Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Barszcz czysty czerwony
Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Tartinki
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Surówka z selera
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Stek
Receptura uzupełnia materiał podręcznika Sporządzanie potraw i napojów. Cz. 2. Był on uwzględniony w II wydaniu podręcznika, kiedy wprowadzono zmiany związane z nową podstawą programową.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Curry z kurczaka
Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Zielone curry z kurczakiem
Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Raita
Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Zupa szczawiowa
Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Zupa krewetkowa ostrokwaśna
Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Kurczak nadziewany po polsku
Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.
Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Sałatka z orientalną nutą
Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.