Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Archives
Sprawdzian. „Kajko i Kokosz. Szkoła latania” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian. „Mikołajek” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian. „Tajemniczy ogród” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury uzupełniającej przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian. „Opowieści z Narnii” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian. „Chłopcy z Placu Broni” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian „Balladyna” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian „Opowieść wigilijna” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian „Latarnik” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian „Dziady, cz. II” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian „Zemsta” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian. „Kamienie na szaniec” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian „Zemsta” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian „Mały Książę” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian. „Quo vadis” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian „Pan Tadeusz” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Sprawdzian „Syzyfowe prace” (schemat oceniania, grupy A i B)
Przykładowy sprawdzian ze znajomości lektury obowiązkowej, przygotowany z wykorzystaniem generatora dostępnego na platformie EDURANGA, zakładka Narzędzia / Sprawdziany i kartkówki
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 10. Mleko i jego przetwory. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Mleko i jego przetwory.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 1. Wiadomości wstępne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Wiadomości wstępne.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 3. Ocena jakości środków spożywczych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Ocena jakości środków spożywczych.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 2B. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Skladniki pokarmowe.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 2A. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Składniki pokarmowe.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 12. Przetwory zbożowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Przetwory zbożowe.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 11. Jaja. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Jaja
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 7. Tłuszcze spożywcze. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Tłuszcze spożywcze.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 6. Przyprawy roślinne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Przyprawy roślinne.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 5. Proces produkcyjny. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Proces produkcyjny w zakładzie gastronomicznym.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 4. Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 10A. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Napoje gorące i zimne.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 1. Ciasta. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Ciasta