• Pomoc i wsparcie
  • Sklep
  • Blog
  • Kontakt
eduranga.pl
  • Biblioteka
    • Klub Nauczyciela
    • E-booki
    • E-zeszyty ćwiczeń
    • Pakiety lekcyjne
    • Multibooki
    • Multimedia
    • Projekty specjalne
  • Narzędzia
    • Generatory sprawdzianów
    • Karty pracy
    • Dyplomy
    • Diagnozy
  • E-booki
  • Premium
    • E-zadania egzaminacyjne
    • Zdasz.to
  • Moje kursy
  • Zaloguj się Dołącz do nas
Zaloguj się Dołącz do nas
  • Wychowanie
    przedszkolne
    • Trzylatki
    • Czterolatki
    • Pięciolatki
    • Sześciolatki
  • Szkoła podstawowa
    klasy 1-3
    • Szkoła na TAK
    • Szkolni Przyjaciele
    • Nowi Tropiciele
    • Kalejdoskop ucznia
  • Szkoła podstawowa
    klasy 4-8
    • Język polski
    • Matematyka
    • Historia
    • Wiedza o społeczeństwie
    • Przyroda
    • Biologia
    • Chemia
    • Fizyka
    • Geografia
    • Informatyka
    • Muzyka
    • Plastyka
    • Technika
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
  • Szkoły
    ponadpodstawowe
    • Język polski
    • Historia
    • Historia i teraźniejszość
    • Fizyka
    • Chemia
    • Biznes i zarządzanie
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
    • Informatyka
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Języki
    obce
    • Szkoła podstawowa
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Szkoły ponadpodstawowe
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Kształcenie zawodowe
      • Język angielski zawodowy
      • Język niemiecki zawodowy
  • Kształcenie
    zawodowe
    • Branża budowlana
    • Branża ekonomiczna
    • Branża elektroenergetyczna
    • Branża elektroniczno-mechatroniczna
    • Branża fryzjersko-kosmetyczna
    • Branża gastronomiczna
    • Branża informatyczna
    • Branża medyczno–społeczna
    • Branża motoryzacyjna i mechaniczna
    • Branża spedycyjno-logistyczna
    • Branża rolnicza
    • Branża turystyczno-hotelarska
    • Wszystkie zawody

Archives

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 9. Owoce. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Owoce

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 8B. Ziemniaki, grzyby, zakąski warzywne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Ziemniaki, grzyby

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 8A. Warzywa. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Warzywa

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 12. Kuchnie narodowe i regionalne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Kuchnie narodowe i regionalne.

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 11. Potrawy dietetyczne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Potrawy dietetyczne.

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 10B. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Napoje gorące i zimne.

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 3A. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 3A. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 2. Zupy i sosy gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Zupy i sosy gorące.

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 13. Trendy w technologii gastronomicznej. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Trendy w technologii gastronomicznej

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 7. Potrawy mięsne i półmięsne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Potrawy mięsne i półmięsne.

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 6. Ryby i owoce morza. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian.Ryby i owowce morza.

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 5. Dziczyzna. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Dziczyzna

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 4. Drób. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Drób.

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 3B. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych.

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 9. Desery. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Desery.

1 Comment

Odpowiedzi do sprawdzianu nr 8. Zakąski i dania gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Zakąski zimne i gorące.

1 Comment

Notatka syntetyzująca. Migracja chłopek do miast na przełomie XIX i XX w. – szansa awansu społecznego czy zagrożenie?

Przykładowa realizacja zadania.

Leave a comment

Notatka syntetyzująca. Kryzys męskości – diagnoza, przyczyny i remedia.

Przykładowa realizacja zadania.

Leave a comment

Notatka syntetyzująca. Przyczyny solidarności Polaków z Ukraińcami w wojnie obronnej z Rosją.

Przykładowa realizacja zadania.

Leave a comment

Notatka syntetyzująca. Czy nowoczesne miasto jest przestrzenią przyjazną dla człowieka? Przedwojenna Gdynia i współczesne miasto kompaktowe.

Przykładowa realizacja zadania.

Leave a comment

Notatka syntetyzująca. Mieszkać na wsi – współczesne argumenty „za” i „przeciw”.

Przykładowa realizacja zadania.

Leave a comment

Notatka syntetyzująca. Miłość romantyczna – jak jest dzisiaj rozumiana i z czego wynika jej potrzeba.

Przykładowa realizacja zadania.

Leave a comment

Notatka syntetyzująca. Praca w dawnej Polsce, Europie i jej koloniach – czym była i skąd wynikał bunt wykonujących ją ludzi przeciw obowiązującemu porządkowi społecznemu.

Przykładowa realizacja zadania.

Leave a comment

Notatka syntetyzująca. Procesy emancypacyjne w różnych czasach i kulturach. Wykształcenie, rynek pracy, literatura.

Przykładowa realizacja zadania.

Leave a comment

Notatka syntetyzująca. Program literacki Horacego jako autora „Pieśni”.

Przykładowa realizacja zadania.

Leave a comment

Notatka syntetyzująca. Charakterystyczne cechy symboliki średniowiecza.

Przykładowa realizacja zadania.

Leave a comment

Praca klasowa nr 5. Podsumowanie. Matematyka w punkt. Klasa 5

Leave a comment

Praca klasowa nr 7. Podsumowanie. Matematyka w punkt. Klasa 5

Leave a comment

Praca klasowa nr 6. Podsumowanie. Matematyka w punkt. Klasa 5

Leave a comment

Praca klasowa nr 8. Podsumowanie. Matematyka w punkt. Klasa 5

Leave a comment

Posts navigation

← Older posts
Newer posts →

Archives

Meta

  • Zaloguj się
×

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto
Logo wsip

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Infolinia: 801 220 555, e-mail: wsip@wsip.com.pl

  • Numery dopuszczenia
  • Polityka cookies
  • Dane osobowe
  • Regulamin

Copyright © Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Spółka Akcyjna

×
Logowanie
Przypomnij hasło

lub
× Podaj swój e-mail, aby przypomnieć hasło

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555