Odpowiedzi do karty pracy Rozwiązywanie belek przegubowych.
Archives
Technik budownictwa. Technik robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja BUD.12. Kwalifikacja BUD. 14. Kwalifikacja BUD.11. Kwalifikacja BUD. 25. Odpowiedzi do karty pracy. Rozwiązywanie kratownic – Cz. 1 – wyznaczanie prętów zerowych
Odpowiedzi do karty pracy Rozwiązywanie kratownic – Cz. 1 – wyznaczanie prętów zerowych.
Technik budownictwa. Technik robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja BUD.12. Kwalifikacja BUD. 14. Kwalifikacja BUD.11. Kwalifikacja BUD. 25. Odpowiedzi do karty pracy. Oznaczenie uziarnienia kruszywa
Odpowiedzi do karty pracy Oznaczenie uziarnienia kruszywa
Technik budownictwa. Technik robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja BUD.12. Kwalifikacja BUD. 14. Kwalifikacja BUD.11. Kwalifikacja BUD. 25. Odpowiedzi do karty pracy. Wyznaczanie położenia środka ciężkości figur płaskich
Odpowiedzi do karty pracy Wyznaczanie położenia środka ciężkości figur płaskich.
Technik budownictwa. Technik robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja BUD.12. Kwalifikacja BUD. 14. Kwalifikacja BUD.11. Kwalifikacja BUD. 25. Odpowiedzi do karty pracy. Rozwiązywanie kratownic – Cz. 2 – wyznaczanie sił w prętach zerowych metodą kolejnego równoważenia węzłów
Odpowiedzi do karty pracy Rozwiązywanie kratownic – Cz. 2 – wyznaczanie sił w prętach zerowych metodą kolejnego równoważenia węzłów.
Technik budownictwa. Technik robót wykończeniowych w budownictwie. Kwalifikacja BUD.12. Kwalifikacja BUD. 14. Kwalifikacja BUD.11. Kwalifikacja BUD. 25. Odpowiedzi do karty pracy. Obliczanie wartości współczynnika przenikania ciepła dla ścian
Odpowiedzi do karty pracy Obliczanie wartości współczynnika przenikania ciepła dla ścian.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Wartość odżywcza i kaloryczność pożywienia. Wartość energetyczna pożywienia
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej wartości odżywczej i kaloryczności pożywienia. Wartość energetyczna pożywienia.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Przemiany składników odżywczych w organizmie człowieka
Karta pracy z Zasad żywienia dotycząca przemian składników odżywczych w organizmie człowieka.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Normy żywienia i wyżywienia orz ich zastosowanie
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej norm żywieniowych i wyżywienia oraz ich zastosowania
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Gospodarka energetyczna organizmu
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej gospodarki energetycznej organizmu
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Diety alternatywne i ich wpływ na zdrowie. Wegetarinizm
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej diet alternatywnych i ich wpływu na zdrowie. Wegetarianizm
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości białek
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej składników pokarmowych i ich roli w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Wartość odżywcza i kaloryczność pożywienia. Wartość odżywcza produktów spożywczych
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej wartości odżywczej i kaloryczności pożywienia. Wartość odżywcza produktów spożywczych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości składników mineralnych
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej Składników pokarmowych i ich roli w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej składników pokarmowych i ich roli w żywieniu. Charakterystyka i właściwości składników nieodżywczych
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Przechowywanie żywności i jego wpływ na wartość odżywczą
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej przechowywania żywności i jego wpływu na wartość odżywczą
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Podstawy dietetyki
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej podstaw dietetyki.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości tłuszczów
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej składników pokarmowych i ich roli w żywieniu. Charakterystyka i właściwości tluszczów
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Woda i jej znaczenia w żywieniu człowieka
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości witamin
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej charakterystyki i właściwości witamin.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Składniki pokarmowe i ich rola w żywieniu. Charakterystyka i właściwości węglowodanów
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej charakterystyki i właściwości węglowodanów.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Utrwalanie żywności
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej utrwalania żywności
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Zasady układania jadłospisów
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej zasad układania jadłospisów.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Żywność wzbogacana, funkcjonalna, wygodna. Suplementy diety oraz środki specjalnego przeznaczenia
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej żywności wzbogacanej, funkcjonalnej, wygodnej, suplementów diety orz środków specjalnego przeznaczenia.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Zwyczaje i nawyki żywieniowe w Polsce i na świecie
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej zwyczajów i nawyków żywieniowych w Polsce i na świecie.
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy. Zasady znakowania żywności
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej zasad znakowania żywności
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Odpowiedzi do karty pracy.
Odpowiedzi do karty pracy dotyczącej
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Technik usług kelnerskich. JOZ. Odpowiedzi. Zadania dodatkowe
Odpowiedzi do zadań dodatkowych do zeszytu ćwiczeń Język angielski zawodowy dla technika żywienia i usług gastronomicznych oraz technika usług kelnerskich. Zadania przyporządkowane do poszczególnych rozdziałów.
Technik informatyk / Technik programista. Język angielski zawodowy. Zadania dodatkowe. Vocabulary games for IT. Odpowiedzi
Odpowiedzi do zadań dodatkowych sprawdzających stopień opanowania materiału przez ucznia i przygotowujących go do pytań z JOZ na egzaminie zawodowym.