Archives
Sprawdziany 10A i 10B z kluczem. Rozdział 10 „Sport”. Poziom podstawowy. Abitur
Sprawdziany 11A i 11B z kluczem. Rozdział 11 „Zdrowie”. Poziom podstawowy. Abitur
Sprawdziany 7A i 7B z kluczem. Rozdział 7 „Zakupy i usługi”. Poziom rozszerzony. Abitur
Sprawdziany 6A i 6B z kluczem. Rozdział 6 „Żywienie”. Poziom rozszerzony. Abitur
Sprawdziany 12A i 12B z kluczem. Rozdział 12 „Nauka i technika”. Poziom podstawowy. Abitur
Sprawdziany 10A i 10B z kluczem. Rozdział 10 „Sport”. Poziom rozszerzony. Abitur
Abitur. Sprawdziany 9A i 9B z kluczem. Rozdział 9 „Kultura”. Poziom rozszerzony
Sprawdziany 9A i 9B z kluczem. Rozdział 9 „Kultura”. Poziom podstawowy. Abitur
Sprawdziany 14A i 14B z kluczem. Rozdział 14 „Państwo i społeczeństwo”. Poziom podstawowy. Abitur
Sprawdziany 12A i 12B z kluczem. Rozdział 12 „Nauka i technika”. Poziom rozszerzony. Abitur
Sprawdziany 11A i 11B z kluczem. Rozdział 11 „Zdrowie”. Poziom rozszerzony. Abitur
Sprawdziany 13A i 13B z kluczem. Rozdział 13 „Świat przyrody”. Poziom podstawowy. Abitur
Sprawdziany 15A i 15B z kluczem. Rozdział 15 „Niemcy, Austria i Szwajcaria”. Poziom podstawowy. Abitur
Sprawdziany 13A i 13B z kluczem. Rozdział 13 „Świat przyrody”. Poziom rozszerzony. Abitur
Sprawdziany 15A i 15B z kluczem. Rozdział 15 „Niemcy, Austria i Szwajcaria”. Poziom rozszerzony. Abitur
Sprawdziany 14A i 14B z kluczem. Rozdział 14 „Państwo i społeczeństwo”. Poziom rozszerzony. Abitur
Sprawdzian nr 1. Wiadomości wstępne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący wiadomości wstępnych.
Sprawdzian nr 1. Wiadomości wstępne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący wiadomości wstępnych.
Sprawdzian nr 12. Przetwory zbożowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący przetworów zbożowych.
Sprawdzian nr 11. Jaja. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący jaj.
Sprawdzian nr 11. Jaja. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący jaj.
Sprawdzian nr 10. Mleko i jego przetwory. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący mleka i jego przetworów.
Sprawdzian nr 10. Mleko i jego przetwory. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący mleka i jego przetworów.
Sprawdzian nr 2B. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący składników pokarmowych.
Sprawdzian nr 2B. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący składników pokarmowych.
Sprawdzian nr 2A. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący składników pokarmowych.
Sprawdzian nr 2A. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący składników pokarmowych.
Sprawdzian nr 12. Przetwory zbożowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący przetworów zbożowych.
Sprawdzian nr 3. Ocena jakości środków spożywczych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący oceny jakości środków spożywczych.