Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący wiadomości wstępnych.
Archives
Sprawdzian nr 1. Wiadomości wstępne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący wiadomości wstępnych.
Sprawdzian nr 10. Mleko i jego przetwory. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący mleka i jego przetworów.
Sprawdzian nr 10. Mleko i jego przetwory. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący mleka i jego przetworów.
Sprawdzian nr 12. Przetwory zbożowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący przetworów zbożowych.
Sprawdzian nr 11. Jaja. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący jaj.
Sprawdzian nr 11. Jaja. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący jaj.
Sprawdzian nr 2B. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący składników pokarmowych.
Sprawdzian nr 2B. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący składników pokarmowych.
Sprawdzian nr 2A. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący składników pokarmowych.
Sprawdzian nr 2A. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący składników pokarmowych.
Sprawdzian nr 12. Przetwory zbożowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący przetworów zbożowych.
Sprawdzian nr 5. Proces produkcyjny. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym.
Sprawdzian nr 4. Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności.
Sprawdzian nr 4. Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności.
Sprawdzian nr 3. Ocena jakości środków spożywczych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący oceny jakości środków spożywczych.
Sprawdzian nr 3. Ocena jakości środków spożywczych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący oceny jakości środków spożywczych.
Sprawdzian nr 6. Przyprawy roślinne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący przypraw roślinnych.
Sprawdzian nr 6. Przyprawy roślinne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący przypraw roślinnych.
Sprawdzian nr 5. Proces produkcyjny. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym.
Sprawdzian nr 7. Tłuszcze spożywcze. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący tłuszczów spożywczych.
Sprawdzian nr 7. Tłuszcze spożywcze. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący tłuszczów spożywczych.
Sprawdzian nr 9. Owoce. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący owoców.
Sprawdzian nr 9. Owoce. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący owoców.
Sprawdzian nr 8B. Ziemniaki, grzyby, zakąski z warzyw. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący ziemniaków, grzybów i zakąsek z warzyw.
Sprawdzian nr 8B. Ziemniaki, grzyby, zakąski z warzyw. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący ziemniaków, grzybów i zakąsek z warzyw.
Sprawdzian nr 8A. Warzywa. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący warzyw.
Sprawdzian nr 8A. Warzywa. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący warzyw.
Sprawdzian nr 10A. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący napojow
Sprawdzian nr 10A. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący napojow