Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2 Sprawdzian dotyczący ciast.
Archives
Sprawdzian nr 1. Ciasta. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2 Sprawdzian dotyczący ciast.
Sprawdzian nr 12. Potrawy narodowe i regionalne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw narodowych i regionalnych.
Sprawdzian nr 11. Potrawy dietetyczne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw dietetycznych
Sprawdzian nr 11. Potrawy dietetyczne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw dietetycznych
Sprawdzian nr 10B. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący napojów gorących i zimnych
Sprawdzian nr 10B. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący napojów gorących i zimnych
Sprawdzian nr 2. Zupy i sosy gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczącym up i sosów gorących
Sprawdzian nr 2. Zupy i sosy gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczącym up i sosów gorących
Sprawdzian nr 13. Trendy w technologii gastronomicznej. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący trendów w technologii gastronomicznej
Sprawdzian nr 13. Trendy w technologii gastronomicznej. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący trendów w technologii gastronomicznej
Sprawdzian nr 12. Potrawy narodowe i regionalne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw narodowych i regionalnych.
Sprawdzian nr 3A. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych.
Sprawdzian nr 3A. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych.
Sprawdzian nr 4. Drób. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący drobiu.
Sprawdzian nr 3B. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobow zierząt rzeźnych.
Sprawdzian nr 3B. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobow zierząt rzeźnych.
Sprawdzian nr 6. Ryby i owoce morza. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący ryb i owoców morza.
Sprawdzian nr 5. Dziczyzna. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący dziczyzny.
Sprawdzian nr 5. Dziczyzna. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący dziczyzny.
Sprawdzian nr 4. Drób. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący drobiu.
Sprawdzian nr 8. Zakąski zimne i gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący zakąsek zimnych i gorących.
Sprawdzian nr 7. Potrawy półmięsne i wegetariańskie. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw półmięsnych i wegetariańskich.
Sprawdzian nr 7. Potrawy półmięsne i wegetariańskie. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw półmięsnych i wegetariańskich.
Sprawdzian nr 6. Ryby i owoce morza. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący ryb i owoców morza.
Sprawdzian nr 1. Desery. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02.
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący deserów.
Sprawdzian nr 1. Desery. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02.
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący deserów.
Sprawdzian nr 8. Zakąski zimne i gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący zakąsek zimnych i gorących.