• Pomoc i wsparcie
  • Sklep
  • Blog
  • Kontakt
eduranga.pl
  • Biblioteka
    • Klub Nauczyciela
    • E-booki
    • E-zeszyty ćwiczeń
    • Pakiety lekcyjne
    • Multibooki
    • Multimedia
    • Projekty specjalne
  • Narzędzia
    • Generatory sprawdzianów
    • Karty pracy
    • Dyplomy
    • Diagnozy
  • E-booki
  • Premium
    • E-zadania egzaminacyjne
    • Zdasz.to
  • Moje kursy
  • Zaloguj się Dołącz do nas
Zaloguj się Dołącz do nas
  • Wychowanie
    przedszkolne
    • Trzylatki
    • Czterolatki
    • Pięciolatki
    • Sześciolatki
  • Szkoła podstawowa
    klasy 1-3
    • Szkoła na TAK
    • Szkolni Przyjaciele
    • Nowi Tropiciele
    • Kalejdoskop ucznia
  • Szkoła podstawowa
    klasy 4-8
    • Język polski
    • Matematyka
    • Historia
    • Wiedza o społeczeństwie
    • Przyroda
    • Biologia
    • Chemia
    • Fizyka
    • Geografia
    • Informatyka
    • Muzyka
    • Plastyka
    • Technika
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
  • Szkoły
    ponadpodstawowe
    • Język polski
    • Historia
    • Historia i teraźniejszość
    • Fizyka
    • Chemia
    • Biznes i zarządzanie
    • Język niemiecki
    • Język rosyjski
    • Informatyka
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Języki
    obce
    • Szkoła podstawowa
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Szkoły ponadpodstawowe
      • Język niemiecki
      • Język rosyjski
    • Kształcenie zawodowe
      • Język angielski zawodowy
      • Język niemiecki zawodowy
  • Kształcenie
    zawodowe
    • Branża budowlana
    • Branża ekonomiczna
    • Branża elektroenergetyczna
    • Branża elektroniczno-mechatroniczna
    • Branża fryzjersko-kosmetyczna
    • Branża gastronomiczna
    • Branża informatyczna
    • Branża medyczno–społeczna
    • Branża motoryzacyjna i mechaniczna
    • Branża spedycyjno-logistyczna
    • Branża rolnicza
    • Branża turystyczno-hotelarska
    • Wszystkie zawody

Archives

Sprawdzian nr 12. Potrawy narodowe i regionalne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw narodowych i regionalnych.

1 Comment

Sprawdzian nr 11. Potrawy dietetyczne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw dietetycznych

1 Comment

Sprawdzian nr 11. Potrawy dietetyczne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw dietetycznych

1 Comment

Sprawdzian nr 10B. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący napojów gorących i zimnych

1 Comment

Sprawdzian nr 10B. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący napojów gorących i zimnych

1 Comment

Sprawdzian nr 2. Zupy i sosy gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczącym up i sosów gorących

1 Comment

Sprawdzian nr 2. Zupy i sosy gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczącym up i sosów gorących

1 Comment

Sprawdzian nr 13. Trendy w technologii gastronomicznej. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący trendów w technologii gastronomicznej

2 komentarze

Sprawdzian nr 13. Trendy w technologii gastronomicznej. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący trendów w technologii gastronomicznej

2 komentarze

Sprawdzian nr 12. Potrawy narodowe i regionalne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw narodowych i regionalnych.

1 Comment

Sprawdzian nr 4. Drób. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący drobiu.

1 Comment

Sprawdzian nr 3B. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobow zierząt rzeźnych.

1 Comment

Sprawdzian nr 3B. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobow zierząt rzeźnych.

1 Comment

Sprawdzian nr 3A. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych.

1 Comment

Sprawdzian nr 3A. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych.

1 Comment

Sprawdzian nr 6. Ryby i owoce morza. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący ryb i owoców morza.

2 komentarze

Sprawdzian nr 5. Dziczyzna. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący dziczyzny.

1 Comment

Sprawdzian nr 5. Dziczyzna. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący dziczyzny.

1 Comment

Sprawdzian nr 4. Drób. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący drobiu.

1 Comment

Sprawdzian nr 8. Zakąski zimne i gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący zakąsek zimnych i gorących.

1 Comment

Sprawdzian nr 7. Potrawy półmięsne i wegetariańskie. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw półmięsnych i wegetariańskich.

1 Comment

Sprawdzian nr 7. Potrawy półmięsne i wegetariańskie. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw półmięsnych i wegetariańskich.

1 Comment

Sprawdzian nr 6. Ryby i owoce morza. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący ryb i owoców morza.

2 komentarze

Sprawdzian nr 1. Desery. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02.

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący deserów.

1 Comment

Sprawdzian nr 1. Desery. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02.

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący deserów.

1 Comment

Sprawdzian nr 8. Zakąski zimne i gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący zakąsek zimnych i gorących.

1 Comment

Sprawdzian nr 4. Dwudziestolecie międzywojenne. Część 2

1 Comment

Sprawdzian nr 4. Dwudziestolecie międzywojenne. Część 2

1 Comment

Sprawdzian nr 5. Proza wspomnieniowa czasów wojny i okupacji.

Leave a comment

Sprawdzian nr 5. Proza wspomnieniowa czasów wojny i okupacji.

Leave a comment

Posts navigation

← Older posts
Newer posts →

Archives

Meta

  • Zaloguj się
×

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto
Logo wsip

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Infolinia: 801 220 555, e-mail: wsip@wsip.com.pl

  • Numery dopuszczenia
  • Polityka cookies
  • Dane osobowe
  • Regulamin

Copyright © Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Spółka Akcyjna

×
Logowanie
Przypomnij hasło

lub
× Podaj swój e-mail, aby przypomnieć hasło

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555