Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący tłuszczów spożywczych.
Archives
Sięgaj po sprawdziany i klasówki, które pomogą Ci skutecznie ocenić wiedzę uczniów i stopień opanowania przez nich materiału.
Sprawdzian nr 7. Tłuszcze spożywcze. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący tłuszczów spożywczych.
Sprawdzian nr 6. Przyprawy roślinne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący przypraw roślinnych.
Sprawdzian nr 6. Przyprawy roślinne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący przypraw roślinnych.
Sprawdzian nr 5. Proces produkcyjny. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym.
Sprawdzian nr 9. Owoce. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący owoców.
Sprawdzian nr 9. Owoce. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący owoców.
Sprawdzian nr 8B. Ziemniaki, grzyby, zakąski z warzyw. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący ziemniaków, grzybów i zakąsek z warzyw.
Sprawdzian nr 8B. Ziemniaki, grzyby, zakąski z warzyw. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący ziemniaków, grzybów i zakąsek z warzyw.
Sprawdzian nr 8A. Warzywa. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący warzyw.
Sprawdzian nr 8A. Warzywa. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1 Sprawdzian dotyczący warzyw.
Sprawdzian nr 10A. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący napojow
Sprawdzian nr 10A. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący napojow
Sprawdzian nr 1. Ciasta. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2 Sprawdzian dotyczący ciast.
Sprawdzian nr 1. Ciasta. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2 Sprawdzian dotyczący ciast.
Sprawdzian nr 12. Potrawy narodowe i regionalne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw narodowych i regionalnych.
Sprawdzian nr 11. Potrawy dietetyczne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw dietetycznych
Sprawdzian nr 11. Potrawy dietetyczne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw dietetycznych
Sprawdzian nr 10B. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący napojów gorących i zimnych
Sprawdzian nr 10B. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący napojów gorących i zimnych
Sprawdzian nr 12. Potrawy narodowe i regionalne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw narodowych i regionalnych.
Sprawdzian nr 2. Zupy i sosy gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczącym up i sosów gorących
Sprawdzian nr 2. Zupy i sosy gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczącym up i sosów gorących
Sprawdzian nr 13. Trendy w technologii gastronomicznej. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący trendów w technologii gastronomicznej
Sprawdzian nr 13. Trendy w technologii gastronomicznej. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący trendów w technologii gastronomicznej
Sprawdzian nr 4. Drób. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący drobiu.
Sprawdzian nr 3B. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobow zierząt rzeźnych.
Sprawdzian nr 3B. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobow zierząt rzeźnych.
Sprawdzian nr 3A. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych.
Sprawdzian nr 3A. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych.