Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący dziczyzny.
Archives
Sięgaj po sprawdziany i klasówki, które pomogą Ci skutecznie ocenić wiedzę uczniów i stopień opanowania przez nich materiału.
Sprawdzian nr 4. Drób. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący drobiu.
Sprawdzian nr 6. Ryby i owoce morza. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący ryb i owoców morza.
Sprawdzian nr 5. Dziczyzna. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący dziczyzny.
Sprawdzian nr 8. Zakąski zimne i gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący zakąsek zimnych i gorących.
Sprawdzian nr 7. Potrawy półmięsne i wegetariańskie. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw półmięsnych i wegetariańskich.
Sprawdzian nr 7. Potrawy półmięsne i wegetariańskie. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący potraw półmięsnych i wegetariańskich.
Sprawdzian nr 6. Ryby i owoce morza. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący ryb i owoców morza.
Sprawdzian nr 1. Desery. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02.
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący deserów.
Sprawdzian nr 1. Desery. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02.
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący deserów.
Sprawdzian nr 8. Zakąski zimne i gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący zakąsek zimnych i gorących.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 1. Wiadomości wstępne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Wiadomości wstępne.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 3. Ocena jakości środków spożywczych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Ocena jakości środków spożywczych.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 2B. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Skladniki pokarmowe.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 2A. Składniki pokarmowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Składniki pokarmowe.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 12. Przetwory zbożowe. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Przetwory zbożowe.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 11. Jaja. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Jaja
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 4. Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 7. Tłuszcze spożywcze. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Tłuszcze spożywcze.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 6. Przyprawy roślinne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Przyprawy roślinne.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 5. Proces produkcyjny. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Proces produkcyjny w zakładzie gastronomicznym.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 10A. Napoje gorące i zimne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Napoje gorące i zimne.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 1. Ciasta. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Ciasta
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 9. Owoce. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Owoce
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 8B. Ziemniaki, grzyby, zakąski warzywne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Ziemniaki, grzyby
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 8A. Warzywa. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 1. Sprawdzian. Warzywa
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 3A. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 3A. Mięso i podroby zwierząt rzeźnych. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 2. Zupy i sosy gorące. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Zupy i sosy gorące.
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 13. Trendy w technologii gastronomicznej. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Trendy w technologii gastronomicznej
Odpowiedzi do sprawdzianu nr 12. Kuchnie narodowe i regionalne. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02
Odpowiedzi do sprawdzianów po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian. Kuchnie narodowe i regionalne.