Sprawdzian nr 4. Drób. T. żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02

Ocenianie: Sprawdziany

Autor:

Ewelina Witan

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

1

Zawód:

Kucharz, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Sprawdziany z odpowiedziami po dziale do podręcznika Małgorzaty Konarzewskiej Technologia z towaroznastwem. Podawania i wydawanie dań. Część 2. Sprawdzian dotyczący drobiu.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555