Technik technologii żywności. SPC.01, SPC.02, SPC.03, SPC.04, SPC.05. Podstawa programowa

Dokumentacja: Akty prawne

Autor:

projekty opracowane przez ekspertów MEN

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Cukiernik, Piekarz, Technik technologii żywności

Podstawa programowa z 2019 r. dla technika technologii żywności na podbudowie zawodów: cukiernik (SPC.01), operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego (SPC.02), piekarz (SPC.03), przetwórca mięsa (SPC.04), przetwórcy ryb (SPC.05).

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555