Plansza interaktywna. Podział półtuszy zwierząt rzeźnych. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. HGT.02. HGT.12

Multimedia: Plansze

Autor:

WSiP

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Kucharz, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Plansza przedstawia podział półtuszy wieprzowej, wołowej, cielęcej i jagnięcej na części kulinarne. Plansza zawiera liczne zadania interkatywne ułatwiające opanowanie materialu.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555