Karta pracy do lekcji 11. Załącznik nr 1. Wykrywanie skrobi w produktach spożywczych

Lekcje: Karty pracy

Autor:

Ewa Jastrzębska, Ewa Kłos, Wawrzyniec Kofta, Ewa Kolankiewicz, Ewa Pyłka-Gutowska

Segment:

Szkoła podstawowa klasy 4-8

Przedmiot:

Biologia

Klasa:

7

Cykl:

Biologia

Część:

Wszystkie

W pliku znajduje się karta pracy do lekcji 11 (załącznik nr 1); zawiera opis doświadczenia dotyczącego wykrywania skrobi w produktach spożywczych oraz propozycję uzupełnienia karty pracy.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555