Karta pracy nr 5 ,,Wykrywanie obecności białka oraz skrobi w produktach spożywczych”, wersje A i B, Chemia. Laboratorium. Klasa 8.

Lekcje: Karty pracy

Autor:

Michał Janiak

Segment:

Szkoła podstawowa klasy 4-8

Przedmiot:

Chemia

Klasa:

8

Cykl:

Materiał okołocyklowy

Część:

Wszystkie

Karta pracy nr 5 do doświadczenia interaktywnego ,,Wykrywanie obecności białka oraz skrobi w produktach spożywczych” w Chemia. Laboratorium. Klasa 8.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555