Kelner. T.9. Scenariusz lekcji. Sporządzanie wybranych potraw kuchni innych narodów z wykorzystaniem typowych surowców, półproduktów i wybranych procesów

Lekcje: Scenariusze lekcji

Autor:

Renata Szajna

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Kelner

Sprawdź publikację na sklep.wsip.pl

Scenariusz zajęć przedstawia zajęcia prakyczne mające na celu nauczenie identyfikacji charakterystycznych potraw kuchni narodowych, a takz einterpretwoać receptury i według nich sporządzać wybrane potrawy.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555