Od podstawy programowej do egzaminu zawodowego

Lekcje: Materiały pomocnicze

Autor:

Aldona Kleszczewska

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża turystyczno-hotelarska

Część:

Wszystkie

Zawód:

Technik organizacji turystyki, Technik hotelarstwa, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Poradnik dla nauczyciela. Projekty i propozycje zajęć edukacyjnych w zawodach z branży hotelarsko-gastronomiczno-turystycznej (HGT) z wykorzystaniem gier i metod aktywizujących

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555