Rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach

Dokumentacja: Akty prawne

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Cukiernik, Kelner, Kucharz, Piekarz, Technik technologii żywności, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzU z 17 lutego 2012 r., poz. 184).

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555