Technik żywienia i usług gastronomicznych. JOZ. Rozkład materiału. Wizjanet

Dokumentacja: Rozkład materiału

Autor:

Katarzyna Sarna, Rafał Sarna

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Język angielski zawodowy, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Rozkład materiału w formatce do wizjanetu. Rozkład materiału z JOZ dla zawodu technik żywienia i uslug gastronomicznych

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555