Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Kaczka sous-vide

Lekcje: Materiały pomocnicze

Autor:

Małgorzata Konarzewska

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Kucharz, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Receptura uzupełnia zawartość podręcznika Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Odpowiada w pełni kryteriom weryfikacyjnym podstawy programowej z 2019 r.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555