Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. T.6. Scenariusz lekcji. Zagrożenia zdrowotne w miejscu pracy

Lekcje: Scenariusze lekcji

Autor:

Piotr Dominik

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Kucharz, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Scenariusz obejmuje omówienie rodzajów zagrożeń zdrowotnych w miejscu pracy oraz czynników szkodliwych i uciążliwych dla człowieka i ich wpływ na stan zdrowia.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555