Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Scenariusz lekcji. Naczynia do podawania potraw i napojów

Lekcje: Scenariusze lekcji

Autor:

Piotr Dominik

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Sprawdź publikację na sklep.wsip.pl

Scenariusz lekcji poswięcony doborowi odpowiedniego sprzętu do podawania potraw i napojów.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555