Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. HGT.02. Receptura. Zupa szczawiowa

Lekcje: Materiały pomocnicze

Autor:

Małgorzata Konarzewska

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Kucharz, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Receptura uzupełniająca podręcznik do kwalifikacji HGT.02 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 i 2 o wykonanie potraw uwzględnionych w kryteriach weryfikacyjnych podstawy programowej do kwalifikacji HGT.02.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555