Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. HGT.02. Errata. Gastrozeszyt. Część 1. Strona 44

Lekcje: Materiały pomocnicze

Autor:

Danuta Arcipowska, Małgorzata Konarzewska

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Kucharz, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Errata do strony 44 I wydania gastrozeszytu HGT.02, cześci 1.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555