Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. T.6.2. Rozkład materiału

Dokumentacja: Rozkład materiału

Autor:

Piotr Dominik

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Kucharz, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Rozkład materiału nauczania zgodnie z kwalifikacją T.6.2 z wykorzystaniem podręczników „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1 i 2” oraz „Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych”

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555