Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. T.6. Klucz odpowiedzi do zadań z podręcznika „Sporządzenie i ekspedycja potraw i napojów. Część 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych”

Ocenianie: Rozwiązania

Autor:

Marzanna Zienkiewicz

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Sprawdź publikację na sklep.wsip.pl

Zawiera odpowiedzi do zadań z podręcznika „Sporządzenie i ekspedycja potraw i napojów. Część 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych”.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555