Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz. TG.07. Poradnik nauczyciela

Lekcje: Poradnik

Autor:

Anna Kmiołek-Gizara, Marzanna Zienkiewicz

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Kucharz, Technik żywienia i usług gastronomicznych

Poradnik dla nauczyciela uczących zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharza do kwalifikacji TG.07. Zawiera plan nauczania, rozkład materiału, podstawę programową i scenariusze wybranych lekcji z kartami pracy.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555