Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Karta pracy. Przemiany składników odżywczych w organizmie człowieka

Lekcje: Karty pracy

Autor:

Dorota Czerwińska

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Sprawdź publikację na sklep.wsip.pl

Karta pracy z Zasad żywienia. Przemiany składników odżywczych w organizmie człowieka. Do pracy z podręcznikiem Zasady żywienia. Część 1.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555