Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Rozkład materiału nauczania do realizacji treści z podręcznika REA „Usługi gastronomiczne”

Dokumentacja: Rozkład materiału

Autor:

Renata Szajna

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Sprawdź publikację na sklep.wsip.pl

Tabela zawierająca podział materiału nauczania z przypisanymi godzinami na poszczególne tematy i umiejętności szczegółowe, które uczeń nabędzie po zrealizowaniu materiału.

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555