Technik technologii żywności / Piekarz. T.3. SPC.03. Scenariusz lekcji. Klasyfikacja oraz zasady eksploatacji maszyn i urządzeń piekarskich (maszyny i urządzenia do przygotowania surowców i półproduktów)

Lekcje: Scenariusze lekcji

Autor:

Piotr Dominik

Segment:

Kształcenie zawodowe

Branża:

Branża gastronomiczna

Część:

Wszystkie

Zawód:

Piekarz, Technik technologii żywności

Scenariusz zajęć, kwalifikacja T.3, piekarz
Przedmiot: Technika w produkcji piekarskiej
Dział programowy: Maszyny i urządzenia
Temat: Klasyfikacja oraz zasady eksploatacji maszyn i urządzeń piekarskich (maszyny i urządzenia do przygotowania surowców i półproduktów)

Wejdź do świata EDURANGI

Platforma edukacyjna ułatwiająca codzienną naukę oraz kontakt nauczyciela z uczniami.
60 000 materiałów edukacyjnych, generator sprawdzianów, prace domowe.

Załóż darmowe konto

Rejestracja dla Dyrektora

Jeśli chcesz się zarejestrować w serwisie wsipnet.pl - skontaktuj się z nami.

Infolinia: 801 220 555